Crónica Preferente: Port de Soller 1 – 0 S’Horta

Victoria por la mínima del Port de Soller ante el S´Horta. Foto archivo

Alineaciones:

Port de Soller: Pascual Garrido, Lluis Marques, Lluis Bernat, Lluis Quiros, Pere Bover, Jaume Quiros, Vicens Bover, Miquel A Carrasco, Juan Cabot, Washigton E Mosquera y Sebastian Carbonell.

Sustituciones: Ruben Martinez por Miquel A Carrasco (min.68), Javier Alejandro por Vicens Bover (min.68), Francisco X Llado por Juan Cabot (min.76) y Pedro Cuart por Sebastian Carbonell (min.88)

S’Horta: Josep Garcia, Xavier Adrover, Juan Vidal, Mateu Pons, Bartolome Garcia, Julia Maimo, Pere P Hernandez, Tomeu Covas, Toni Peña, Oscar Nchuchuma y Juan F Salguero.

Sustituciones: Javier Julia por Xavier Adrover (min.40), Mouhssin Bousbaa por Juan F Salguero (min.65), Juan G Garcia por Oscar Nchuchuma (min.65) y Roberto L De Robert Navarro por Josep Garcia (min.82)

Goles: 1-0 Juan Cabot (min 60)

Árbitro: Ivan Martin Lopez. asistido por Alejandro Murillo Yustos y Marouan Koubei.

Tarjetas: Lluis Quiros (amarilla, min 47) y Pere Bover (amarilla, min 86) para el Port de Soller. Bartolome Garcia (amarilla, min 60) y Mouhssin Bousbaa (amarilla, min 70) para el S’Horta.

Comentario:

Merescuda victoria d’un aceptable Port de Soller que s’ha merescut guanyar per mes gols de diferencia. En tot moment el control del partit ha estat del Port, tot i que els minuts finals els locals han patit perque cualsevol pilotada o jugada d’estrategia a favor del S’Horta podia crear perill

El partit ha començat amb el S’Horta esperant al seu camp i intentant cercar el seu punta amb pilotades llargues, el Port per la seva banda ha cercat un joc mes combinatiu intentant cercar espais dins la nutrida defensa visitant.

Als 14 minuts ha arribat la primera ocasio clara quan en Sebas engalta un fort tir desde la frontal de l’area pero el porter Toni Peña fa una bona estirada desviant la pilota a corner, 5 minuts mes tard arribaria una nova ocasio quan en Miki fa una gran pasada a n’en Cabot aquest regatetja al porter i el seu tir es desviat per un defensa del S’Horta damunt la ratxa de gol. Al minut 27 arribaria la jugada polemica del partit, en Sebas dona balon a Vicenç i aquest quan el controla es tomat per darrera dins l’area, l’arbitre no xiula penal i deixa seguir el joc, per l’aficio portuaria ha estat un penal molt clar. La darrera jugada de perill seria per en Vicenç al minut 39 pero el seu tir fluix acabaria a les mans d’en Toni Peña

La segona part el Port afegi una marxa mes al seu joc per intentar foradar la porteria visitant, aixi al minut 12 en Cabot s’interna dins l’area i el seu tir es rebutjat a corner, el corner es rematat per en Cabot i el rebuig es rematat per en Pere Bover a fora, al minut 16 arribaria el gol quan una bona passada a n’en Cabot es aprofitada per batre a Toni Peña amb un tir molt ajustat al pal dret de la porteria.
El S’Horta s’intenta estirar pero el duo de germans central Jaume i Lluis Quiros no han permes en cap moment crear ocasions als davanters visitants
Al minut 26 arribaria la jugada mes guapa del partit, una falta treta magistralment per en Javi es desviada a corner per el porter Toni Peña (que ha estat el millor del seu equip) quan la pilota se ficava per tot l’escaire.
D’aqui al final el Port s’ha tancat i intentat sortir a la contra i el S’horta ho ha intentant en pilotades damunt l’area local sense gaire encert.
La setmana que ve el Port es desplaça al camp sempre complicat de l’Independent i el S’Horta visita el dificil camp del recien ascendit Sta Eugenia

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.