El portero Juan Riutort regresa a la isla y busca equipo

Juan Riutort portero del Manacor Juvenil

El porter Joan Riutort, nascut a Artà, ha finalitzat la seva etapa com a juvenil amb el CD Manacor, competint a la Lliga Nacional i assolint l’ascens a la Divisió d’Honor. A més, les seves bones actuacions i aptituds l’han permès debutar amb el primer equip a la tercera Balear.

Després de realitzar la pretemporada amb el Lloret de la primera catalana i jugar dos partits contra equips catalans, ha pres la decisió, per qüestions acadèmiques, de tornar a Mallorca i al futbol balear, en un moment complicat ja que tots les equips comencen a estar perfilats per a iniciar la temporada. De momento entrenerà per la sea compta fin a que trobi una solución a la falta d’equip.

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.