Campaña de socios del CE Constancia

.

Com cada inici de temporada, ha donat començament la campanya de socis per a la temporada 2014 – 2015 que just dona els seus primers passos.

Sóc del Constància! és la frase que s’ha escollit per a donar promoció aquesta nova temporada entre l’afició i els seus simpatitzants i per a recordar a tots ells que ja poden passar per les oficines del club per a formalitzar els abonaments per als partits.

La nova junta gestora que s’ha fet càrrec de la direcció de l’equip, ha mostrat la seva intenció d’acostar el futbol al màxim nombre de persones fent un esforç i ajustant tot lo possible els preus d’aquesta temporada amb una considerable davallada dels mateixos.

Els preus per a la nova temporada queden doncs amb les següents quanties:

Jubilat – 75 €

Senyora – 50 €

SUB-30 – 50 €

General – 100 €

Col·laborador – 150 €

Soci d’honor – 300 €

Tots els interessats poden posar-se en contacte amb les oficines del Club al correu electrònic cdconstancia1922@gmail.com , cridar al telèfon 971 50 12 38 o anar directament a les instal·lacions del Club Esportiu Constància de Dilluns a Divendres de 17:00 h a 19:00 h.

Aquesta Campanya de Socis, és reforçada per les imatges de aficionats i integrants del Club que conviden a tots a obtenir el seu abonament per a la temporada. Un exemple son els Socis Nº 3 i Nº 9, Martí Llull París (Dreta) i Miquel Cerdó Estrany (Esquerra) que posen després de formalitzar el seu abonament.

CE Constancia

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.