Carles Puyol, convidat de luxe al campus del Sant Josep

Puyol va donar una petita xerrada als participants i també va contestar totes les preguntes que li varen fer.

UE Sant Josep. Des de la Unió Esportiva Sant Josep volem informar que el proper divendres, 8 d’agost, finalitza el Curs Tècnic de futbol realitzat pel club i que s’ha portat a terme en les instal·lacions municipals de s’Arenest, a Sant Josep.

El curs va començar el dia 2 de juliol i a durat 6 setmanes, on els jugadors han pogut gaudir tres dies a la setmana (dilluns, dimecres i divendres) de diferents entrenaments de futbol on hi havia tasques per treballar la tècnica, la tàctica individual i col·lectiva, la coordinació, entrenament específic portat a la platja i també una acampada de convivència.

En aquest campus hi han participat un total de 33 jugadors i dirigits per 5 monitors-tècnics. El curs ha esta dividit en tres nivells diferents, de manera que es pogués adaptar les tasques i jocs al nivell dels jugadors i també un apartat específic per a porters.

Durant el desenvolupament del curs, els participants varen rebre una visita molt especial, el fins ara jugador del FC Barcelona i la Selecció Espanyola de Futbol, Carles Puyol. Durant aquesta visita, Puyol va donar una petita xerrada als participants i també va contestar totes les preguntes que li varen fer. Agrair la predisposició a Carles Puyol que va tenir des del primer moment de voler compartir una tarda amb els joves del club.

Des de la Unió Esportiva Sant Josep, volem agrair a totes les persones que han fet possible la realització del Curs tècnic, jugadors, pares, entrenadors i en especial al PUB Casanova de Sant Antoni, patrocinador del Campus Tècnic, i també a la inestimable col·laboració de Carles Puyol, que va venir acompanyat d’un amic, Marci Rojo, per poder donar una sorpresa als participants.

Futbolpitiuso.es

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.