El Pina CF arranca un año más cargado de ilusión

Pina CF

El Pina CF vol agrair mitjançant aquest escrit l’esforç i el suport donat per part dels aficionats, jugadors, cos tècnic, patrocinadors, etc. durant tots aquest anys des de que es va crear el club (2006).

Aquest any sens presenta una nova temporada a Primera Regional, on ben segur, intentarem donar el màxim, però sobretot gaudir d’aquest esport en bona companyia, no hi ha grans novetats en la plantilla conservant el grup «exitós» dels darrers anys.

Volem aprofitar l’ocasió per agrair a FutbolBalear l’oportunitat que ens dona.

Desitgem una bona temporada a tots.

Tots som el Pina!

 

 

Pina CF

 

Pina CF

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.