Primer entrenamiento del CE Campos

El nuevo mister hablando con los jugadores

Ahir, dia 21 de juliol, a les 19.30 hores es va posar en marxa el projecte del CE Campos per a la temporada 2014/15. Projecte encapçalat per Toni Burguera i Toni Ordóñez, amb l’ajuda de Joan Quintana i Silvestre Garcias, com a entrenador de porters.

Va ser una primera presa de contacte entre els que seran els integrants de la primera plantilla del Club i el nou cos tècnic. Es va començar amb unes primeres paraules de Tomeu Obrador, coordinador del Club cap a tota la plantilla donant la benvinguda a tots, tant als nous com els que segueixen de la temporada passada, i explicant la filosofia del Club, per després agafar la paraula el míster Toni Burguera, que ja va especificar un poc més els aspectes tècnics i físics d’aquesta pretemporada.

Després l’equip ja es va posar en marxa amb les primeres carreres i els primers exercicis, acabant amb un partidet.

En acabar, es va duu a terme un sopar per a tots que va contar amb la presència de la nova Junta Directiva, encapçalada per Pep Vanrell, un grup ample de gent que vol fer molta feina pel CE Campos, i on el President va dirigir unes paraules al grup per donar la benvinduda i explicar els objectius del Club.

Esperem que poguem gaudir d’una gran temporada a tots els nivells.

Amunt Campos!!!!

Biel Sastre para Fútbol Balear.
Fotos de Biel Sastre.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.