Fitxatges del CE Campos

Raul Sintes regresa al Campos

La secretaria tècnica del CE Campos ha mogut fitxa i ha duit a terme els fitxatges sol·licitats per part del cos tècnic per a cobrir les places necessàries per a tenir una plantilla competitiva i fer front a aquesta nova temporada dins la tercera divisió.

S’han efectuat cinc fitxatges. D’aquests cinc, dos d’ells ja han jugat temporades passades amb l’equip de tercera. Es tracta de Raúl Sintes i de Marc Esteve, jugadors de caràcter ofensiu, i que com deim tornen a la disciplina campanera després de passar per diferents equips.

De Llucmajor s’incorpora en Miquel Manresa, jugador d’una vàlua contrastada i que segur que donarà un bon rendiment dins la disciplina campanera. I després dos joves jugadors, Silvestre Barceló i Silvestre Vicens, que augmentaran el nivell competitiu de la plantilla i que per suposat ajudaran a assolir els objectius marcats.

Després, hem d’anunciar la renovació de dos jugadors que l’any passat varen donar bon rendiment i que s’han integrat perfectament dins el vestidor, com són en Panuchi i en Silva.

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.