Renovacions del CE Campos

Toni Burguera a la izquierda técnico del Campos

El CE Campos, un cop incorporat el nou cos tècnic, format per Toni Burguera amb l’ajuda de Toni Ordóñez, ha començat a fer els primers moviments per la temporada 2014/15.

S’ha duit a terme la renovació de tots aquells jugadors que formaven part de la plantilla la temporada passada i que han interessat al nou cos tècnic, amb l’objectiu de mantenir un bloc que ja es coneix i poder treure un major rendiment.
S’ha renovat la porteria, tan Toni Mas Alou com Toni Mas Ferrer. Després s’han renovat gran part de la línia defensiva com Guille, Carlos Mesquida, Toni Roig i Colau. En el centre del camp, s’ha fet efectiva la renovació de David Mateu i Joan Ginard; mentre que a la part ofensiva s’ha renovat a Toni Bonet, Toni Servera i Héctor Orosa.
A més, s’ha atorgat l’absoluta confiança a dos jugadors de la casa, que han acabat l’etapa de juvenil i s’incorporen a la disciplina del primer equip, augmentant el número d’efectius formats als equips inferiors del Club, factor important dins la filosofia del Club d’aquets darrers anys, com són en Joan Mercadal i Alex Aelen.
S’està treballan des de la direcció tècnica del Club per anar incorporant nous jugadors i satisfer les necessitats del cos tècnic.

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.