Abdon Prats visita el Campus de Fútbol de Capdepera

Abdon Prats visita el Campus del Escolar
El campus de futbol del Club Esportiu Escolar segueix amb el tercer dia d’entrenaments, una altre jornada on els jugadors de la comarca de Llevant (Son Servera, Artà i Capdepera) han gaudit de la visita d’en Jaume Moll, Preparador Físic dels juvenils del RCD Mallorca i l’Abdon Prats, jugador del primer equip del RCD Mallorca el qual aquest any a estat cedit al Burgos.

En Jaume Moll ha estat amb el grup dels més grans on ha compartit exercicis propis de Divisió d’Honor, sempre amb el concepte del control de la pilota. Mentrestant els altres grups han seguit amb la tecnificació ajudats per un dels directors, en Jaume Faba, coordinador del CE Escolar.

El dia ha acabat amb una sorpresa, la qual ha estat l’arribada de n’Abdon Prats el qual a portat fotos per firmar per a tots els jugadors i després s’ha fet fotos amb tots els grups.

Un bon capvespre de futbol, d’aprenentatge i de sorpreses.

Moltes gracies a tots els participants, a les nostres visites i a totes les persones que fan que aquest campus segueixi endavant.

 

Jaume para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.