Bunyola CF Campeón de liga 3ª Regional

Bunyola CF Campeón de liga 3ª Regional

Amb la victòria a la darrera jornada per 7 gols a 0 contra La Real, el Bunyola Club de Futbol s’ha proclamat campió de la 3a Regional sense haver perdut cap partit. Els jugadors entrenats per Miquel Amengual han completat una temporada espectacular en la qual han demostrat tot el seu potencial competint contra grans equips que els hi han posat les coses molt difícils, fet que dóna encara més importància al títol.

El Bunyola Club de Futbol, club que en el seu primer any de vida ha aconseguit el títol de lliga i l’ascens a 2a regional, competirà la temporada que ve amb el clar objectiu de tornar al lloc on li pertoca, la 1a regional.

 

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.