Dimiteix Rafel Palou, màxim responsable del Futbol Base del Constància i actualment en les funcions de director esportiu del futbol base.

Dimiteix Rafel Palou

Després de dues temporades al club com a màxim responsable del departament del futbol base. I gran part d’aquesta temporada com a cap en la direcció esportiva d’aquest. I col·laborant sempre amb la directiva com un directiu més he decidit no continuar més amb les meves funcions per desavinències i incoherències des del meu punt de vista en la planificació i orientació del club cap a la temporada que ve i cap al futur immediat.

Durant aquesta darrera temporada s’han succeït discrepàncies de criteri en la directiva respecte a la presa de diverses decisions. Alguns directius han deixat de venir o han dimitit i alguns dels formadors i col·laboradors han deixat de fer feina al club per la falta de confiança d’alguns dirigents cap a ells, i alguns han estat convidats a sortir del club.

Vull agrair el suport a totes aquelles persones que m’han animat en el meu dia a dia en el club i desitjar que arribi la tranquilitat i serenitat directiva que fa falta el més aviat possible per a que el club segueixi creixent en totes les àrees de manera satisfactòria sient un referent per a altres clubs.

Rafel Palou

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.