Crónica Preferente: CE Alaior 3 – 0 CCE Sant Lluis

Imagen del partido

Alineaciones:

CE Alaior: Jaime Alejo Cardona, Pedro Barber, Jaime Marti, Francisco Javier Rodriguez, Bartolome Huguet, Sergio Pons, Juan Villalonga, Alejandro Sintes, Gerard Fuguet, Juan Pulido y Marc Sintes.

Sustituciones: Jonatan Segui por Marc Sintes (min.48), Salvador Roman por Sergio Pons (min.55), Isael Andres por Gerard Fuguet (min.63) y Lluis Albert por Bartolome Huguet (min.78)

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Alvaro Rotger, Jose Manuel, Isaias Pons, Oscar Sintes, Miguel Gomila, Joan Orfila, Juan Sola, Gabriel Llabres, Francisco Miguel y Elliot Galan.

Sustituciones: Raul Olives por Oscar Sintes (min.42), Antonio Sastre por Miguel Gomila (min.42), Carlos Segui por Gabriel Llabres (min.70) y Alberto Salvador por Jose Manuel (min.80)

Goles: 1-0 Gerard Fuguet (min 10), 2-0 Gerard Fuguet (min 16) y 3-0 Alejandro Sintes (min 24)

Árbitro: Pedro Jose Manzano Martinez. asistido por Antonio Gomez Varo y Luis Grande Mercadal.

Tarjetas: Francisco Miguel (amarilla, min 22) y Antonio Sastre (amarilla, min 78) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Derrota contundent i sense pal · liatius la collida pel Regional Preferent davant un CE Alaior a qui li anava la vida en la trobada . Els de Julián Calzada enganxats a la part alta de la classificació a l’espera de qualsevol error de CD Migjorn i CE Ferreries van ser justos vencedors davant un CCE Sant Lluís que va sortir mancat de concentració i sense la tensió pròpia que demanava el partit .

Amb tot , els de Calzada s’han avançat en la primera de les ocasions del partit . Ràpida contra finalitzada a la perfecció per Fuguet en el minut 10 que avançava als locals en el lluminós . Es posava costa amunt el matx per als de Moyano que van veure com després d’un servei de falta lateral botat per Villalonga i rematat de nou per Fuguet els de Calzada es posaven 2-0 amb un quart d’hora transcorregut .

La falta de motivació d’uns i la necessitat d’altres estaven decantant la balança per als albinegros . El quadre lluiser anava despertant de la seva letargia amb la pilota als peus , buscant capgirar el resultat que marcava l’electrònic amb paciència i calma . Però els de Calzada són un conjunt aguerrit i ambiciós i amb una pèrdua de pilota lluisera aprofitar de nou la velocitat dels seus davanters per posar el 3-0 obra d’Alejandro .

Era el cop definitiu al pitjor primer temps de tota la temporada per part blava . El pas per vestuaris va portar a un CCE que va demostrar orgull . Els alaorencs per la seva banda van saber jugar amb el temps i l’ampli avantatge de què gaudien per anar deixant passar els minuts . Un cop de cap d’Elliot a centre lateral i un mà a mà d’Isaïes que comandament fora per poc van ser les ocasions més clares dels visitants en el partit .

D’aquí fins al final , poc més, millor CCE en el segon temps que en el primer però no suficient com per doblegar un rival a qui li anava la vida al partit  i que demostra que el format de competició es pot millorar per evitar encontres com el viscut ahir entre un equip que su jugava tot i un altre que no es jugava res.

 

CCE San Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.