A-llubi: Miguel Guardiola, David Martinez, Juan C Cano, Gabriel Salva, Jaume Llompart, Alejandro Suarez, Adria Cerda, Miquel Torrens, Juan J Cladera, Angel Mendoza y Miguel Fornes.

Sustituciones: Nadal Perello por Miguel Fornes (min.54), Juan Planas por Alejandro Suarez (min.56), Angel Mir por Angel Mendoza (min.71) y Toure Lassana por Juan J Cladera (min.80)

Consell: Ivan Estella, Joan Miquel, Miquel T Piza, Antoni R Crespi, Raul Niño, Mateu M Deya, Martin Blas, Sid A Ahmed, Juan M Diaz, Sebastia Sanchez y Juan J Matas.

Sustituciones: Manuel Martinez por Mateu M Deya (min.40) y Mateo Jaume por (min.57)

Goles: 1-0 Alejandro Suarez (min 32), 2-0 Angel Mendoza (min 38), 3-0 Miguel Fornes (min 45), 4-0 Gabriel Salva (min 71) y 5-0 Juan C Cano Bennasar (min 90)

Árbitro: Juan Forteza Guerra. asistido por Ivan Berga Garzon y Andres Julian Arce Arellano.

Tarjetas: Miguel Guardiola (amarilla, min 49) y Angel Mir (amarilla, min 82) para el A-llubi. Miquel T Piza (amarilla, min 44) y Martin Blas (amarilla, min 49) para el Consell.

L’equip de LLubí tenia el dificil repte de convençarse de que el partit de la setmana passada havia estat un accident i que havia de demostrar que per seguir optant al titol s’en havia de dur els tres punts en joc ahir.

Domini total del joc per part local, que ja desde el minut 1 ha duit el pes del partit i ha disposat de clares ocasions per avançarse al marcador.

Cano un poc forçat i Salva que ha xutat fora han estat dues de les clares ocasions per inaugurar el marcador. Així i tot es veia venir que un moment o s’altre els llubiners marcarien.Després de una gran jugada trenada per pat de la davantera local, ha estat el pixixi Alex Suarez que marcava el 1-0.

Cinc minuts despres Mendoza es retrobava amb el gol després de una gran jugada de Salva que li cedia el gol.

I ja per acabar la primera part, Fornés regalava al public un gran gol de corner directe. Així acabava la primera part.

La segona part ha seguit amb el total domini llubiner, on el porter Jaume LLompart ha estat un espectador mes del partit.

La conexió Salvá-Mendoza tornava a funcionar , pero aquesta vegada al reves, era Mendoza qui ha fet la jugada i Salvá qui marcava.

A les acaballes del partit Angel Mir establia el 5-0 final-

El CDA es coloca lider de la classificació a la espera del resultat de La Victoria dins Algaida.El Consell es manten a la zona tranquila de la classificació