Crónica 1ª Reg.: Pla de Na Tesa 2 – 3 A-llubi

Pla de na Tesa: Miguel A Gonzalez, Antoni Ramos, Juan Gomila, Rafel Bosch, Angel Ventura, Miguel A Barrado, Antoni Ramis, Angel Segura, Manuel Serrano, Pedro Antonio Vieco y Angel Pozo De La Fuente.

Sustituciones: Gabriel Segui por Antoni Ramis (min.63), Javier Alberto por Angel Ventura (min.67) y Jaime Aymerich por Miguel A Barrado (min.76)

A-llubi: Luis Alejandro, Angel Mir, Juan C Cano, Toure Lassana, Marti Amer, Alejandro Suarez, Adria Cerda, Miquel Torrens, Juan J Cladera, Angel Mendoza y Gabriel Torrens.

Sustituciones: Miguel Guardiola por Marti Amer (min.71) y Juan Planas por Alejandro Suarez (min.90)

Goles: 1-0 Juan Gomila (min 44), 1-1 Alejandro Suarez (min 47), 1-2 Marti Amer (min 52), 2-2 Gabriel Segui (min 81) y 2-3 Juan J Cladera Pons (min 90)

Árbitro: Jonatan Caceres Fernandez. asistido por David Onetto Bevia y Isaac Gutierrez Rodriguez.

Tarjetas: Jaime Aymerich (amarilla, min 23), Manuel Serrano (amarilla, min 65) y Angel Segura (amarilla, min 84) para el Pla de na Tesa. Marti Amer (amarilla, min 57), Alejandro Suarez (amarilla, min 84), Juan C Cano (amarilla, min 90) y Juan Planas (amarilla, min 90) para el A-llubi.

Ha patit molt el LLubí per seguir amb la ratxa de victories, i no ha estat fins el minut 95 que ha marcat el gol de la victoria.

Molts de aficionats llubiners s’han desplaçat a terres pladenateseres on tambe hi havia molts espectadors locals i tecnics dels equips que havien jugat ahir.

Començava el partit amb domini visitant i algunes ocasions a la porteria defensada per Pozo, que resolia sense problemes.

El vent deslluia molt el partit, ja que desviava molt la trajectoria de la pilota. El Pla a traves de una falta i amb un poquet de ajuda del vent s’avançava al marcador.

Només començar la segona part Alex establia l’empat i dos minuts després Martí Amer posava als llubiners per davant del marcador.

Pareixia que els llubiners augmentarien la diferesncia de gols, pero el Pla no ha baixat els braços i l’entrada de Biel Seguí li ha donat un aire fresc a l’equip.

Una pilota rebotada dins l’area ha estat xiulada per l’arbitre com a penal, que ha estat transformat per el mateix Biel Seguí. Quedaven 10 minuts de joc i el LLubi només se podia aferrar a la épica per seguir amb la ratxa,

I HA ESTAT EL DE SEMPRE, EL QUE MAI FALLA, EL LIDER, EL PICHICHI LLUBINER JUANJO CLADERA, QUE HA EXECUTAT MAGISTRALMENT UNA FALTA AL MINUT 95 PER MARCAR EL 2-3.

A l’espera de la visita del lider la setmana que ve el LLubi es col-loca quart a només 3 punts del Petra i el Pla de na Tesa seguieix en picat , ja que duu 4 jornades seguides perdent.