Crónica 1ª Reg.: A-llubi 4 – 0 Sant Jordi

A-llubi: Luis Alejandro Ramirez, Miguel Guardiola, Angel Mir, Gabriel Salva, Toure Lassana, Marti Amer, Alejandro Suarez, Miquel Torrens, Juan J Cladera, Miguel Fornes y Gabriel Torrens.

Sustituciones: David Martinez por Alejandro Suarez (min.34), Juan C Cano por Marti Amer (min.62), Angel Mendoza por Angel Mir (min.62) y Adria Cerda por Miguel Guardiola (min.78)

Sant Jordi: Gabriel A Gelabert, Manuel Garau, Andres Nolla, Juan P Mas, Llorens Comas, Juan A Busquets, Marc Armijo, Raul Alba, Alfonso Galindo, Cristobal Bordoy y Alejandro Jaen.

Sustituciones: Juan C Vivo por Juan P Mas (min.26), Juan C Quesada por Andres Nolla (min.37), Juan Company por Alejandro Jaen (min.70), Luis Miguel por Manuel Garau (min.70) y Miguel Segui por Raul Alba (min.78)

Goles: 1-0 Alejandro Suarez (min 34), 2-0 Gabriel Salva (min 71), 3-0 Angel Mendoza (min 76) y 4-0 Juan C Cano Bennasar (min 79)

Árbitro: Manuel Gomez Gomez. asistido por Javier Llamas Domenech y Adrian Montero Cladera.

Tarjetas:Miguel Fornes (amarilla, min 38) y Miguel Guardiola (amarilla, min 51) para el A-llubi.

Gran victoria del CDA LLubí davant un equip que li ha donat mes alguns problemes a la segona part.

Ha començat el partit amb una timida iniciativa visitant, que ja als deu minuts eren els locals que marcaven el ritme del partit.

El domini era absolut dels homes de Cuesta, pero sense crear clares ocasions de gol. El perill basicament arribava a pilota aturada, pero la pilota no volia entrar.

Ja en el minut 34 una gran jugada perla banda de Salvá que sen va en velocitat fins el fons del camp, fa la pasada de la mort i Alex remata a plaer per inaugurar el marcador.

A la segona part el Sant Jordi no ha baixat els braços i ha començat a menjar territori als llubiners , que han tengut una baixada a nel joc . Així i tot Luis Ramirez seguia de espectador ja que el domini Santjordier no es traduia en jugades de gol.

Una altre vegada ha estat Salvá després de ratallar dins l’area que d’un fort xut establia el 2-0.

A partir del segon gol han vengut els millors moments de joc dels locals, ja que cinc i vuit minuts després Mendoza i Cano que havien entrat feia poc al terreny de joc , marcaven el tercer i quart gol. Han pogut arribar un parell mes de gols, pero la mala sort i les bones intervencions de Bordoy han fet que el marcador acabás en 4-0.

Amb aquesta victoria, la cinquena consecutiva, el CDA es col-loca a la zona alta de la taula clasificatoria, mentre que el Sant Jordi queda al mig de la classificació, pero en terres tranquiles.