Crónica Juveniles Menorca-Copa (Copa Menorca): CE Alaior 0 – 0 CCE Sant Lluis

imagen del partido

Alineaciones:

CE Alaior: Noel Segui, Antonio Piris, Enric Sintes, Alex Perez, Miquel Gomila, David Orfila, Claudio Dorin, Benjamin Jhon, Borja Olives, Benito Goñalons y Victor Gomila.

Sustituciones: Sergi Pelaez por David Orfila (min.20), Albert Gonzalez por Borja Olives (min.59), Pedro Alberto por Benjamin Jhon (min.62) y Cristofol Huguet por Benito Goñalons (min.71)

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Alex Sintes, Marti Isern, Jordi Rotger, Joaquin Tuduri, Jose Esteban, Adria Lorenzo, Jose Miguel, Josjuan Youseff, Antoni Vinent y David Morente.

Sustituciones: Guillem Sintes por Josjuan Youseff (min.45), Santiago Romero por David Morente (min.58) y Alejandro Joven por Adria Lorenzo (min.90)

Árbitro: Daniel Mercadal Stevenson.

Tarjetas: Adria Lorenzo (amarilla, min 49) y Jose Miguel (amarilla, min 65) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Es tancava a Alaior la Copa Juvenil per als pupils de Pedro Palliser , davant un rival que ja tenia el bitllet per a la final de Copa del proper cap de setmana en un partit on els dos equips no es jugaven res més que seguir amb el camí de bons resultats de les últimes setmanes . Els de Palliser van tancar la segona volta de la competició amb tan sols una derrota , davant el CE Ferreries màxim aspirant a tot , anant de més a menys en la competició del ko .

Van sortir valents i decidits els lluisers en els primers minuts , gaudint de la primera ocasió de perill al minut quatre . Pilota a l’esquena de la defensa local de Toni Vinent per a l’arribada de segona línia de Jose Esteban que no va saber definir bé , el rebuig va quear als peus de Josjuan però el seu xut era rebutjat per la defensa quan semblava dirigir-se al fons de la xarxa de la porteria defensada per Seguí . Els primers minuts donaven al CCE com dominador del partit però a partir del minut 15 els de Olives imposaven la seva condició de local i finalista .

Aquest canvi de rumb en el partit no donava ocasions als locals que es treien als lluisers de sobre a força d’empenta i ambició . Tornaven a acostar-se amb perill els de Ses Canaletes . Minut 20 falta lateral botada per Martí però la pilota pas per davant de la porteria sense trobar un rematador que aprofités el centre .

Van donar mostres de perill dels alaorencs sobre la mitja hora . Error en el rebuig a migcamp de la defensa lluisera que aprofitava Devine per plantar-se davant Cristian que evitava el gol local. Dos minuts més tard tornava a ser Devine de nou que enviaba alta una centrada des de banda dreta Peláez . Eren els millors minuts dels d’Alaior que anaven arribant cada vegada amb més facilitat a la meta visitant . Peláez estava donant maldecaps a la defensa lluisera i de nou un centre seu era rematat per Claudio de nou per sobre de la meta de Cristian . El tram final del primer acte va ser de clar domini local però la falta de punteria li evitava arribar per davant en l’aturada del descans .

La tornada al verd dels Pins posava al CCE de nou contra les cordes . Contraatac local després servei de falta lluisera però Peláez desaprofitava de nou la possibilitat d’avançar als de Olives . Reaccionaven els de Palliser al 63 . Mà a mà de nou per als lluisers , però en aquesta ocasió va ser Txemi el que no aconseguia batre Seguí . El partit estava obert , els dos equips gaudien sense temors de situacions per posar-se per davant però la punteria en el dia d’ahir no era el seu. Semblar acordar els dos equips uns moments de tranquil · litat , per reposar forces però el CCE va trencar aquest acord en el 79 amb una rematada de cap de Txemi que impacte al travesser en la millor ocasió dels dos conjunts en el segon acte .

El marcador seguia marcant un injust 0-0 per a les dues esquadres , però ja amb el temps complert , va ser Alex Joven per part lluisera el que va poder desfer la igualada i donar els tres punts als de Palliser . La seva rematada a boca de gol va marxar fora fregant el pal dret de la meta de Seguí . El col · legiat comandament a la caseta a dos conjunts amb un repartiment de punts que van donar per bo els protagonistes.

CCE San Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.