Martí Crespí: “El nostre objectiu és la salvació”

Marti Crespi en rueda de prensa

El defensa arlequinat Martí Crespí, ha passat aquest migdia per la sala de premsa de les instal.lacions del CAR de Sant Cugat. El mallorquí ha valorat davant dels mitjans la bona situació de l’equip i el difícil partit que els espera diumenge.

Crespí ha deixat ben clar que si bé ara l’equip està en una bona ratxa de resultats, i ocupa un bon lloc a la classificació, el màxim objectiu és salvar-se quant abans millor. “Nosaltres sabem que el primer que hem de fer és salvar-nos. Després ja veurem cap a on anem”, ha explicat el de les illes.

Pel defensa arlequinat, el de diumenge serà un partit especial, ja que es tracta d’un ex equip i més d’on ell va sortir. “Fins ara no m’ hi havia enfrontat mai a un ex equip, serà un partit especial. Tot i així haurem d’estar molt atents, ja que tenen una gran plantilla”, ha explicat Crespí.

Canvi de dinàmica de l’equip

Una setmana més, s’ha parlat de la gran dinàmica que travessa l’equip. Per Crespí no hi ha massa secrets: “El canvi d’entrenador ha sigut positiu. Ara l’equip sap el que ha de fer en cada moment”, ha declarat.

Ja per acabar, Crespí s’ha sorprès també que el Mallorca no estigui a dalt de tot lluitant pels primers llocs. “És evident que per club i per plantilla haurien d’estar a dalt, tot i que tothom sap que la Segona Divisió és molt igualada i molt competitiva”, ha conclòs.

 

CESabadell.cat

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.