Crónica Alevines F-7 2ª Reg. (Gr. G): Manacorins 6 – 5 Atº Escolar del E.

Manacorins: Juan M Martinez, Pablo Rodriguez, Joan Ribot, Guillem Mas, Joan Antoni Pou, Sebastia Gelabert y Pere Santandreu.

También jugaron: Rafel Cuencas, Mateu Fernandez y Jaume Perello

Atº Escolar del E.: Miquel Infante, Hugo Gonzalez, Jordi Salas, Israel Pulido, Xavier Morales, Sergi Garcia y Felipe Izquierdo.

Goles: 1-0 Sebastia Gelabert (min 5), 2-0 Sebastia Gelabert (min 8), 2-1 Sergi Garcia (min 16), 3-1 Sebastia Gelabert (min 24), 4-1 Sebastia Gelabert (min 35), 5-1 Joan Ribot (min 40), 6-1 Guillem Mas (min 42), 6-2 Felipe Izquierdo (min 45), 6-3 Israel Pulido (min 49), 6-4 Israel Pulido (min 50) y 6-5 Israel Pulido (min 53)

Árbitro: Gabriel Cantarellas Alberti.

Avui dematí se presentava a Na Capellera l’equip de’n Victor Ros, ex-jugador del Manacor, que entrena Atlètic Escolar d’Alevins.

En els primers instants els dos equips, tant l’escolar com l’equip que local entrenat per en Moha, mostraren un joc molt directe dirigit a porteria, però no ha estat fins el minut 5’ que no s’han avançat el manacorins gràcies a un gol den Sebastià, que repetit tres minuts més tard, posant el marcador 2-0.

En el minut 16’ en Sergi a acurçat el marcador, però així com anaven passant els minuts, sa força i es joc directe de l’equip den Moha, ha quedat reflectit en el marcador amb un 6-1, gols de’n Sebastià, Joan i Guillem.

Però faltant 10 minuts per acabar el partit, els jugadors de’n Victor han fet un parcial de 0-4 posant-se a un sol gol d’empatar el partit. Uns deu minuts molts intensos que ens han fet vibrar a tots.

Finalment els 3 punts queden a Na Capallera i l’equip d’en Moha i els seus ajudants, Rafel Gomila i Rafel Galletero es posa en cinquena posició a la classificació.