Denis Otto campeón de la Copa Internacional del Caribe en Venezuela con el Barça

L’equip de Quique Álvarez va guanyar a la final l’Atlético Paranense (3-2) amb gols de Lee, Carles Aleñá i Dani Olmo

Denis con el Trofeo de Campeón del Torneo en el que ha participado en Venezuela

El portero Mallorquín Denis Otto que ficho con el FC Barcelona de la mano de Global Rume, ha sido campeón de un prestigiosos torneo en el que ha participado con el Cadete A del FC Barcelona, desde Fútbol Balear le queremos felicitar por este nuevo éxito.

Asi informa la web del FC Barcelona:

El Cadet A blaugrana ha guanyat la Copa Internacional del Carib que s’ha disputat a Veneçuela. L’equip de Quique Álvarez ha fet un torneig impecable sense perdre cap partit i guanyant a la final (2-3) l’Atlético Paranense amb gols de Carles Aleñá, Dani Olmo i Lee.

El camí a la final

Per arribar a la gran final de dissabte, els blaugranes es van haver de desfer de l’Academia Puerto Cabello de Veneçuela (6-1), el Metropolitano també de Veneçuela (8-1) i el Carabobo de Colòmbia (4-0) a la fase de grups. A les semifinals es van imposar al Caracas (1-2) en el partit més ajustat per als blaugranes en tot el torneig.

Exhibició blaugrana

La gran final va començar amb un parell d’ocasions clares per a l’Atlético Paranense, però de seguida el Barça va aconseguir el control de l’esfèric i del partit. Corria el minut 20 de matx quan Carles Aleñá va marcar de falta directa. A la segona part, un parell de genialitats de Lee van decidir el títol pel cantó blaugrana. En la primera, el coreà va assistir Dani Olmo després de desfer-se de tres rivals dintre de l’àrea, mentre els brasilers retallaven distàncies mitjançant Dos Santos. Encara que quinze minuts més tard, Lee va enviar la pilota a la xarxa amb un xut des de fora de l’àrea.

Els brasilers maquillarien el resultat amb un gol de penal al minut 68, però des d’aleshores fins al final els nois de Quique Álvarez van continuar dominant el partit i no van patir per la victòria. Finalment, el porter Sergi Puig va ser guardonat amb el títol de millor porter del torneig.