Crónica 2ª División «B»: UE Sant Andreu 1 – 0 CD Constancia

Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Dídac, Azparren, Rubén, Ibon, Ton Alcover, Mouriño, Xavi Jiménez (Melo min.78), Guzman (Francis min.54) y Ander (Araujo min.54).

CE Constància: Gaspar, Jaime, Óscar (Connor min.79), Joel, Mozo, Alberto, Forteza, Alfons (Campoy min.74), Nico, Mateu (David min.64) i Rubén.

Goles: 1-0 min.60 Francis Ferron

Árbitro: Fernandez Vidal asistido en las bandas por Perea y Hristov.

Tarjetas: Amarilla para Alberto (26′), Jaime (45′), Mozo (63′), Francisc (85) por el Constancia y a Mouriño (45′), Arnau (72) y Azparren (67′), Ruben (87) por el Sant Andreu

El Sant Andreu ha guanyat per 1 gol a 0 contra el Constància i continua invicte al Narcís Sala. Malgrat no jugar un bon futbol els andreuencs s’han endut 3 punts que els situen a la zona mitja de la classificació.

El partit no ha estat gens atractiu. Els balears s’han tancat al darrere i el Sant Andreu ha controlat la pilota sense generar perill. A la segona part, els quadribarrats han insistit fins que Francis Ferrón ha marcat l’1 a 0 en el minut 60. El partit s’ha obert una mica tant pels andreuencs com pels visitants. El Constància ha estat a punt de marcar en l’afegit però Morales fet una aturada providencial i ha salvat una victòria molt treballada i poc lluida.