La PB Els Tamarells presenta un equip femeni al complet en el Torneig Sant Agusti

Equipo Femenino

Fa unes setmanes va tenir lloc el Torneig Interpenyes Sant Agustí en el camp Es Torrentó de Felanitx, amb la participació de quatre equips, Penya San Mamés Ath. Bilbao, Peña Madridista Fusion Cafè, Penya Mallorquinista Cercle Recreatiu i Penya Barcelonista Els Tamarells.

Els barcelonistes presentaren un equip compost tot per fèmines, sent una altra vegada pioners i donant suport a l’esport femení. L’equip dirigit per Miquel Àngel Caldentey, ajudat per Fernand Ribalta. Marc Lladonet, Francesc Sola i Pep González, estava integrat per les següents jugadores: Andrea Rodríguez, Mariona Caldentey, l’ex jugadora del FC Barcelona Mely Nicolau, Mari Paz Cerdà, Maria Antònia Blanco, Claudia Delgado, Maria Ribalta, Maria Sureda, Marga Lladonet, Carme Pino, Maria Monserrat, Mª dels Àngels Obrador, Cati Mas i Marga Burguera. Les blaugranes, tot i fer un gran torneig, no pogueren puntuar en cap partit, perdent davant el campió Penya San Mamés per 1-0, davant la Penya Madridista per 5-2, amb gols de Mariona i per 6-0 davant la Penya Mallorquinista.

El proper repte de l’equip femení és un partit amistós enfront els directius masculins a finals d’any aprofitant l’època nadalenca. Recordem que són deu les integrants femenines en la junta directiva de la PB Els Tamarells: Maria Monserrat, Mely Nicolau, Mari Paz Cerdà, Marga Burguera, Maria dels Angels Obrador, Carme Pino, Cati Mas, Marga Lladonet, Cati Santandreu i Raquel Tarancón.

La Junta Directiva

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.