Crónica Liga Femenina Autonómica: Campos 1-1 Sporting de Mahón

Salida de los equipos al terreno de juego junto con el árbitro

Alineaciones:

Campos: Claudia Delgado, Vanesa Caballe, Sandra Papke, Catalina Puig, Mª Antonia Blanco Sonia Checa, Melodi Nuñez(Francisca Vidal min. 59), Marica Marce Valens, Conny Mayer, NOelia Muñoz Marta Huguet.

Sporting de Mahón: Laura ruíz, Eva Mª Rotger(Lorena Alles min. 64), Veronica Muñoz(Angela Trapero min. 66), María guerra, Nuria Pons(Julia Riera min. 89), Irene Olives, Zaira Martínez(Mónica Triay min. 79), Ainhoa Seguí, Africa Seguí, Clara Capó, Gemma Pons.

Goles: 1-0 Marta Huguet min. 67,1-1 Maria Marce Valens min.80 (p.p)

Árbitro:Jaime de la Camara Fuster

Tarjetas: amarilla para la local Noelia Muñoz min.80 y para la visitante Clara Capo min. 88

Comentario:

Partit igualat entre els 2 equips capdavanters a la classificació en aquest inici de la lliga autonòmica femenina, que va acabar en empat a 1.

A la primera part el CE Campos disposà de més oportunitats que no l’sporting, que estava molt ben plantat en defensa i sols va disposar a la primera part d’un parell de contracops.

Ja a la segona part al minut 62 Marta va aconseguir avançar el Campos en el marcador, i després del gol, l’sporting augmentà la pressió i aconseguí nombroses oportunitats, i materialitzà l’empat, amb un desafortunat gol de Mercè en pròpia porta després d’un llançament de corner al minut 80.

Als minuts finals, es van anar succeint oportunitats per ambdós equips, que no pujaren.

Xisca Noguera para Fútbol Balear.
Fotos de Xisca Noguera para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.