Celebrada reunió de junta directiva Federació Penyes Barcelonistes Illes Balears

Junta directiva

La passada setmana en la seu de la Penya Blaugrana Sa Indioteria va tenir lloc la primera reunió de junta directiva de la Federació de penyes. Hi assistiren el president Toni de Lluc Vallespir (PB Alcúdia), acompanyats de Toni Gonyalons (PB Ferreries), Xavier Guasch (PB Formentera), Sebastià Palmer (PB Peguera), Oscar Escoda (PB Porreres), Josep Pascual (PB Sa Pobla), Cati Santandreu (PB Vilafranca), Joan Toni Cifre (PB Pollença), Xisco Moner (PB Andratx) i Sebastià Oliver (PB Els Tamarells).

La reunió va estar centrada en preparar l’Assemblea General Ordinària de les penyes de les Illes Balears que tindrà lloc el proper dissabte dia 19 a les 10’30 en la seu de la PB d’Inca. Volem agrair al president Laureano Vázquez i a la junta directiva de la PB Sa Indioteria la seva hospitalitat, deixant-nos un bon grapat d’hores la seva seu per a desenvolupar la reunió.

 

Sebastiá Oliver para Fútbol Balear.

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.