Nota d’agraïment al CD Ferriolense

.

En el partit CD Ferriolense – Olímpic, categoria cadet 1a regional, es va produir un xoc totalment fortuït entre el jugador de l’Olímpic Ivan Coronado i un jugador local. Arrel d’això n’Ivan va perdre una mica el nord i va ser traslladat en ambulància a la policlínica Miramar, donat d’alta unes hores després, una vegada fetes les proves pertinents que descartaren lesions d’importància.

El còs tècnic del CD Olímpic i també la família de n’Ivan Coronado, volem agrair el comportament que varen tenir tots els membres de CD Ferriolense, còs tècnic i jugadors, i en especial a la delegada Tània Carbonell, un exemple de com s’han de fer les coses quan es produeix un fet d’aquests.

També volem agraïr especialment a l’àrbitre, Nicolau Gutiérrez, que es va desplaçar a la clínica per interessar-se personalment per l’estat de n’Ivan.

Tolo Bauzà, Jaume Vadell i la família d’Ivan Coronado.

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.