Crónica 1ª Reg.: A-llubi 2 – 0 Port de Pollença

El Port de Pollensa cae derrotado ante el Llubi. Foto archivo

A-llubi: Luis Alejandro Ramirez, Miguel Guardiola, David Martinez, Miguel Fornes, Juan C Cano, Gabriel Salva, Toure Lassana, Alejandro Suarez, Juan J Cladera, Joan C Gaya y Gabriel Torrens.

Sustituciones: Gabriel Rossello por David Martinez (min.41), Jose L Valens por Alejandro Suarez (min.75), Miquel Torrens por Gabriel Torrens (min.87) y Biel Alomar por Joan C Gaya (min.88)

Port de Pollença: Joan M Planas, Alejandro Bueno, Daniel Ruane, Alberto Orejuela, Alejandro Morillo, Miquel Sabater, Juan L Linares, Francisco J Fernandez, Jonatan M Czerwiak, Jose A Sanchez y Marc Llompart.

Sustituciones: Francisco J Sanchez por Juan L Linares (min.58), Pier P Di por Alejandro Morillo (min.58) y Daniel Machado por Miquel Sabater (min.82)

Goles: 1-0 Alejandro Suarez (min 55) y 2-0 Miguel Fornes (min 73)

Árbitro: Jose Miralles Gili. asistido por Antoni Prats Marti y Juan Jose Sarrio Fernandez.

Tarjetas: Gabriel Rossello (amarilla, min 86) para el A-llubi. Alberto Orejuela (amarilla, min 18), Jose A Sanchez (amarilla, min 66), Marc Llompart (amarilla, min 68), Francisco J Sanchez (amarilla, min 89) y Francisco J Sanchez (amarilla, min 89) para el Port de Pollença.

Entretengut partit el disputat al Municipal Ses Comes de LLubi , amb dos equips que pareix estaran adalt de la taula classificatoria.

La primera part ha estat de control del partit i sense gaires ocasions, nomes es pot destacar un xut alt de Biel Salva

Ja a la segona part els jugadors de Roberto Cuesta ha camviat el xip , i amb un Biel Salvà inspiradissim per la banda que ha estat un autentic punyal i maldecap pels molleros, Alex Suarez que reapareixia després de una lesió inaugurava el marcador després de gran jugada per banda de Salvà, minuts despres ha estat Miquel Fornés que ha establert despres de un corner el 2-0 definitiu.

Els minuts finals han estat de domini dels locals pero no s’ha mogut el marcador, en definitiva ha estat un bon partit dels locals i els visitants molt ben colocats pero no han pogut fer res per aturar les envestides llubineres

Els trio arbitral molt correcte , potser un poc permisiu a la hors de mostrar les targetes