Crónica 3ª Div.: Campos 1 – 3 Llosetense

Primera derrota de la temporada para el Campos

Campos: Antonio Mas, Antonio Roig, Nicolas Mercadal, Guillermo Petricorena, Juan Carlos Mesquida, David Mateu, Antonio Barcelo, Alberto Cano, Antoni Bonet, Juan J Silva y Cristian Tomas.

Sustituciones: Jose M Ramis por Antonio Roig (min.48), Antonio Vidal por Juan J Silva (min.60) y Andreu Pont por Nicolas Mercadal (min.78)

Llosetense: Angel Mingorance, Pedro J Batle, Adrian Bibiloni, Pau Alberti, Andres A Nicolau, Josep Rojals, Cesar Collado, Luis P Gimenez, Eduardo Moral, Sergi Rojals y Daniel Lopez.

Sustituciones: Adrian Iglesias por Cesar Collado (min.11), Jorge Cano por Eduardo Moral (min.77) y Gabriel Amengual por Sergi Rojals (min.83)

Goles: 1-0 Juan J Silva Cantallops (min 23), 1-1 Daniel Lopez (min 46), 1-2 Daniel Lopez (min 71) y 1-3 Daniel Lopez (min 74)

Árbitro: Salvador Fornes Bover. asistido por Nicolas Gutierrez Novo y Rafael Moll Alabarces.

Tarjetas: Nicolas Mercadal (amarilla, min 36), Alberto Cano (amarilla, min 63) y David Mateu (amarilla, min 82) para el Campos. Andres A Nicolau (amarilla, min 13) y Daniel Lopez (amarilla, min 58) para el Llosetense.

El CE Campos ha sofert avui capvespre la primera derrota de la temporada després d’encadenar tres victòries en els tres primers partits. Destacar la figura de Dani López que ha estat l’autor dels tres gols de l’equip llosetí.

La primera part ha sigut molt disputada entre dos equips que han volgut sempre la pilota i que ha permès que es veiès una molt bona primera part i que ha acabat en victòria local gràcies a una bona combinació de l’equip campaner que ha acabat culminant en Juanjo Silva, aprofitant un rebuig d’en Mingo.

Només començar la segona part s’ha produït la jugada que ho ha canviat tot i ha estat el primer gol de l’equip visitant quan només es duia jugat un minut de la reanudació. Després de l’empat, l’equip visitant s’ha fet amb el domini del joc i ha començat a trenar jugades i a tocar la pilota, i gràcies a això ha marcat dos gols més, mitjançant i com hem dit abans, en Dani López que s’ha convertit en el gran protagonista del partit.

La propera jornada el Campos fa el primer desplaçament fora de Mallorca, en concret a Eivissa per enfrontar-se al Sant Rafel.