Canvis en el cos Tècnic del Inter Manacor

Comunicado del Inter Manacor

Cambios en el banquillo del Inter Manacor
Es produeixen canvis dintre del cos tècnic del F.C Inter Manacor, per decisió de la directiva del club, i amb la voluntat de millorar la dinàmica de l’equip

Manacor, 13 de setembre de 2013. L’Inter Manacor, a modificat la composició del seu cos tècnic. L’entrenador durant les dues darreres temporades i el principi d’aquesta, Maties Ramis, deixarà de ser-ho, així com Toni Mesquida, que ha format part del club el darrer any, aconseguint ambdós l’objectiu de la passada temporada de pujar de categoria.

La directiva creu convenient un canvi d’aires a la plantilla i al Club, després de dos anys exitosos i plens d’alegries. Els motius han estat transmesos a la plantilla i als dos tècnics, i el Club considera que els detalls han de quedar dintre de l’entitat.

Des de el Club i en nom de tota la plantilla i socis, volem agraïr tota la seva aportació sense esperar res a canvi. Gràcies Maties i Toni per tota la vostra feina i dedicació, ajudant a fer aquest projecte una mica més gran.

Sebastià Nadal es farà càrrec de l’equip de forma indefinida, fins que s’acordi la composició definitiva de la banqueta pel que resta de temporada.

Es comunicarà la solució definitiva, el més aviat possible.

La directiva

Inter Manacor

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.