Crónica 3ª Div.: Campos 2 – 1 CE Mercadal

Campos: Antonio Mas, Antonio Roig, Nicolas Mercadal, Guillermo Petricorena, Juan Carlos Mesquida, David Mateu, Antoni Bonet, Antonio Vidal, Francisco J. Diego, Juan J Silva y Cristian Tomas.

Sustituciones: Alberto Cano por Juan J Silva (min.52), Andreu Pont por Cristian Tomas (min.66) y Antonio Barcelo por Antonio Vidal (min.77)

CE Mercadal: Oscar Pons, Raul Villalonga, Josep Antoni, Dominique Zinho, Jeroni Joan, Alberto Diaz, Joel Marques, Hector Carreras, Manuel Calero, David Daniel y Alberto Vaquero.

Sustituciones: Jose Miguel por David Daniel (min.46), David Mas por Josep Antoni (min.58) y Javier Lacueva por Hector Carreras (min.66)

Goles: 1-0 Cristian Tomas (min 10), 1-1 Manuel Calero (min. 13), 2-1 Francisco Molina (min. 33) de penalti

Árbitro: Jose Roman Escribano Jimenez. asistido por Santiago Mascaro Cardona y Rafael Moll Alabarces.

Tarjetas: Juan J Silva (amarilla, min 22) y Juan Mas (amarilla, min 89) para el Campos. Josep Antoni (amarilla, min 57) y Javier Lacueva (amarilla, min 79) para el CE Mercadal.

Primer partit de la temporada 2013/14 que s’ha jugat en el municipal de Campos i que ha suposat la primera victòria com a local i la segona dels dos partits disputats aquesta temporada.

Bona presència de públic tenint en compte que el rival era menorquí, fet que demostra la bona connexió del públic campaner amb el seu equip que enguany té molta presència campanera, començant pel primer tècnic de l’equip, en Joan Mas.

El partit ha resultat difícil, lluitat, però que ha acabat amb la victòria del qui més ho ha merescut que ha estat el CE Campos. L’equip local s’ha avançat en el primers minuts del partit gràcies a una gran jugada de Toni Bonet que ha culminat en Panuchi. Després l’equip visitat al quart d’hora ha conseguit igualar el partit gràcies a un penalti, però el Campos no s’ha vengut abaix i ha seguit amb lluita i feina, provocar també un penalti, gràcies a Toni Vidal, que s’ha encarregat de transformar en Kiko Diego. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans. Cal dir que hi ha hagut molt de vent durant tot el partit i que en aquesta primera part el Mercadal el tenia a favor.

Després la segona part ha seguit igual, dominant un poc més el Mercadal que necessitava marcar, però el Campos sortia bé a la contra, gaudint d’un parell d’ocasions, inclús marcant un gol que consideram que era legal, després d’una gran jugada de Kiko Diego que Pitu havia empès al fons de la porteria, i que l’àrbitre a instàncies del linier s’ha encarregat d’anul·lar.

Aquest fet ha provocat que els darrers minuts el Mercadal presionàs per a marcar l’empat, però que la bona feina defensiva de l’equip campaner ho ha impedit.

En conclusió, dir que s’ha vist un partit entretengut i que el públic local ha acabat molt content amb la victòria del seu equip.

El proper partit serà a Montuïri contra el míster que hi havia aquests darrers anys i bastants jugadors que han format part de la disciplina campanera aquests anys.