Torneig de San Roc: Campos 2-2 Serverense

El Serverense s’adjudica el IX Torneig de Sant Roc

El trío arbitral con los capitanes
Després d’imposar-se al Campos a la tanda de penals, el Serverense de Preferent s’ha adjudicat aquest dissabte la IX edició del Torneig de Sant Roc, que s’ha vingut disputant en el camp de sa Teulera de s’Alqueria Blanca des de l’11 fins el 17 d’agost, i on l’equip de Pedro González ha demostrat un alt nivell de joc, eliminant dos equips de III Divisió: Santanyí i Campos.

Abans del descans el conjunt serverí ja havia marcat dos gols, mitjançant Benjamín qui afusellava amb la dreta dins l’àrea i Fernando des de fora l’àrea amb un golàs que sorprenia a Toni Mas. En el minut 78 Kiko Diego escurçava distàncies amb un xut amb l’esquerra vora el pal i el mateix jugador en el minut 92 empatava el partit aprofitant un rebuig després d’una treta de falta. A la tanda de penals, pel Campos marcaven el porter Toni Mas i David Mateu, i erraven Kiko Diego, Andreu Pont i Silva. Pel Sererense anotaven Rodrigo, Héctor i Álvaro, fallava el porter Caldentey i ja no era necessari llançar el cinquè penal.

És la primera vegada en les nou edicions del torneig que un equip de Preferent es fa amb el títol. Abans només ho aconseguiren equips de II B i III Divisió.

Abans de la final, el Santanyí derrotà per 1-3 a l’Alqueria, equip amfitrió del torneig, a la final de consolació.

 

RJ para Fútbol Balear.
Fotos de RJ para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.