El CCE Sant Lluis carrega piles

Entreno del CCE Sant Lluis

El conjunt Regional Preferent de José Angel Moyano ja està en marxa. Els lluisers iniciar la pretemporada a la tarda de dilluns al Municipal de Ses Canaletes amb 5 cares noves a les seves files i amb un mes i mig per davant per carregar piles fins a l’inici de la competició copera el dia 21 de setembre. Els grans protagonistes de la primera sessió de treball han estat els aspectes físics, com és normal en aquestes dates. Treball que els jugadors acaben agraint durant la temporada però que costa suportar en aquests primers dies.

El primer equip de la nostra Entitat té tancats ja quatre partits amistosos. El Divisió d’Honor del CD Menorca el proper 17 d’agost serà el seu primer rival, per enfrontar-se després a l’Sporting de Mahón en el tradicional partit de festes, el dimecres 21 d’Agost, i visitara los Nogales el dissabte 31 d’Agost per medir-se al Norteño CF. Un partit davant la UD Mahón, en data encara per determinar, serà un nou test per els de Moyano que fins al moment tindran amb els mahonesos l’última per comença a preparar la seva temporada 2013-2014.

 

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.