Amistoso: Port de Soller 1 – 2 Rotlet Molinar

El Port de Soller pierde en un amistoso con el Rotlet

Partit entretingut i amb molt de ritme el disputat ahir dijous al Camp d’en Maiol. El Rotlet molinar va fer una molt bona primera part amb un gran moviment de balón i aprofitant les seves ocasions de gol, el Port estigué un poc més apàtic i va esser dominat per el Rotlet.

La primera ocasió de gol del Rotlet l’aprofità per fer el 0-1 al minut 6 , pocs minuts despres al 13 el Port empatà el partit amb una passada de Cabot que aprofità Gerardo. El domini del partit era del Rotlet i el Port esperava al seu camp, al minut 23 un davanter del Rotlet es tomat dins l’àrea i el penal es transformat possat el 1-2 al marcador 10 minuts després arriba el tercer del Rotlet, llançament de falta lateral, la pilota pega a la barrera i desvia la trayectoria ficant-se el balón dins la porteria local.

A la segona part el Port estigué molt millor, inicià la pressió adalt i complicà molt la sortida de pilota del Rotlet, pero el Port no aprofità les seves ocasions i el marcador es mantingué així fins el final del partit.

De nou partit per provar jugadors, sistemes i donar minuts als jugadors perque vagin agafant rodatge. El proxim partit del Port serà dimecres a les 20’30 a Son Bibiloni contra el Mallorca DH.