Tres nuevas incorporaciones en el CE Campos

Kiko Diego y el presidente del club José Vanrell

Podem informar de tres noves incorporaciones que ha duit a terme el CE Campos aquest horabaixa i que ja donen forma a la plantilla que dirigirà Joan Mas.

Es tracta dels jugadors Kiko Diego, Angel García i Javito.

Kiko Diego, jugador que es mou a les posicions de davant, prové del Santanyí i que a les darreres tres temporadas ha marcat més de 18 gols a cada una d’elles i que se’ns dubte aportarà qualitat i experiència a l’equip campaner, a més de gols.

La segona incorporació i que també juga de davanter és Angel García que ve de jugar a 2B amb el Binissalem i que aportarà aquesta experiència al planter del Campos, juntament amb la seva tècnica i qualitat.

Per acabar, el tercer jugador que s’incorpora al equip vermell és Javito, que ha jugado amb el Llosetense aqueixa darrera temporada. És un jugador que es desenvolupa a la defensa i que amb la seva feina aportarà seguretat a la línia defensiva.

Ángel García, Javito y el presidente del club José Vanrrell

 

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.