El CE Campos sigue incorporando jugadores

Rafel Juan Quintana y Obrador

Per començar, es va comprometre amb el Campos el porrerenc Rafel Joan per formar part del cos tècnic dels equips del futbol base. En Rafel ha estat vinculat a la disciplina del Campos, ja que va formar part de la plantilla que a la temporada 93/94 es va proclamar campió de preferent i assolir l’ascens a tercera divisió. Amb aquest fitxatge es posa de manifest la nova filosofia del Club i del nou organigrama d’anar incorporant gent vàlida i qualificada al futbol formatiu i donar una empenta encara més grossa a tots els equips de la base, per millorar, no els resultats, sinó la formació dels jugadors.

Després, respecte a l’equip de Tercera, podem anunciar la renovació de Toni Vidal, campaner i un dels homes forts del vestidor, amb anys d’experiència i que ajudarà amb la seva força i qualitat a assolir els objectius.

També podem anunciar dues noves incorporacions. En Guille Petricorena, que prové del Son Ferrer. Jugador que es mou a la posició de central i que ajudarà a apuntalar la defensa i Guillem Alemany, format al Penya Arrabal i que podem dir que es tracta d’un jugador polivalent i que es pot desenvolupar a diferents posicions de l’onze.

La Junta Directiva continúa treballant amb l’objectiu d’acabar de perfilar la plantilla, així com d’organitzar el futbol base

 

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.