Felipe Gornes dóna el bot al cadet

Felipe Gornés Taura

Felipe Gornés Taura (Maó, 1976) s’ha compromès amb el CCE Sant Lluís per afrontar l’important repte de ser el màxim responsable de l’equip cadet per a la temporada 2013-2014. Gornés, que complirà el seu segon any a la nostra Entitat, en la segona etapa, era fins a la data l’entrenador de l’equip infantil amb el qual va fer un excel · lent treball durant la 2012-2013.

Un treballador incansable, professional i metòdic que aportarà frescor i il · lusió a un grup cadet que pot créixer molt aquesta temporada amb els mètodes de Gornés. Un any important per a tot l’equip i per al propi entrenador en una competició molt exigent com és la categoria cadet.

CCE San Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.