Escaño, nou entrenador de l’infantil

Josep Escaño Allès

Josep Escaño Allès (Maó, 1981), serà l’entrenador encarregat de capitanejar l’equip infantil de la temporada 2013-2014. Amb àmplia experiència i amb titulació Juvenil, Escaño era fins a la data l’entrenador de l’equip Aleví A de la nostra entitat. Amb l’excel · lent campanya feta per el seu equip la temporada anterior li ha valgut per continuar aquest nou repte amb els mateixos jugadors que l’acompanyaran en el seu segon any amb ells, amb la novetat i experiència del grup de segon any.

Amb una plantilla que a priori estarà formada per 25 jugadors, amb una barreja entre els nascuts l’any 2000 i l’any 2001, el jove entrenador maonès disposarà d’una plantilla àmplia per poder treballar a gust. Una bona oportunitat per a ell i per als nois per seguir creixent en una categoria infantil on el nivell d’exigència segueix en augment.

CCE San Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.