El CE Campos configura una nueva estructura técnica

El míster con el presidente y su ayudante

Pep Vanrell, president del CE Campos, i la seva directiva han dedicat aquests darrers dies del mes de juny a configurar la nova estructura tècnica del Club, tan pel que fa a l’equip de tercera divisió, una vegada coneguda la no renovació de Miquel Àngel Tomás, així com del futbol base.

Dintre de l’equip de tercera es pot anunciar el fitxatge com a primer entrenador de Joan Mas, campaner i que prové del Santanyí. En Joan contarà amb l’ajuda de Joan Quintana com a segon entrenador.

La idea del Club és engegar un nou projecte liderat per en Joan Mas amb la col·laboració d’en Quintana amb la idea de seguir essent un dels equips més competitius de la tercera balear i assolir, perquè no, l’objectiu de jugar la lligueta. La Junta Directiva està fent feina per aconseguir la renovació d’aquells jugadors que interessen i que ja formaven part de la plantilla, així com en la incorporació de nous jugadors per a millorar el nivell competitiu de la plantilla i posar a l’abast dels tècnics una plantilla equilibrada i de garanties.

Dir que aquestes dues persones també s’implicaran dins el futbol base i formaran l’organigrama que regirà l’estructura del Club, juntament amb en Tomeu Obrador, que ja exercia el càrrec de coordinador dels diferents equips del CE Campos.

Per tant, la idea és que Obrador, Mas i Quintana treballin de forma coordinada i conjunta marcant les pautes de funcionament esportives de tots els equips que integraran el futbol formatiu del CE Campos, a la vegada que participaran de forma activa en els entrenaments diaris dels equips.

Amb l’objectiu d’explicar aquest nou projecte es duran a terme reunions amb els pares dels jugadors del Club, per a que siguin conscients i coneguin de primera mà la importància que dóna el Club Esportiu Campos als jugadors del futbol base.

També volem comentar la incorporació d’un nou sponsor que confia en aquesta Junta Directiva i que ha volgut donar el seu recolzament econòmic, fet que en aquests moments actuals és molt destacable. Es tracta de l’empresa amb seu a Campos, Novasol Energía Solar.

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.