Fútbol Base del Constància, Formació permanent d’entrenadors

Técnicos del Fútbol base del Constancia

Des del Futbol Base del Constància se continua treballant de manera seriosa i amb fermesa preparant la temporada 2013-2014. Aquest dijous 27 de juny se realitzarà la primera xerrada de formació de la nova temporada dirigida a tots els entrenadors que la temporada que ve treballaran al club, especialment en els que estaran al futbol base.

Els directius del departament del futbol base del Constància donaran la benvinguda a tots els entrenadors i parlaran dels aspectes més rellevants del club respecte al futbol base. Posteriorment el coordinador esportiu del futbol base, Miquel Grimalt, parlarà dels punts més importants del projecte esportiu del club, repassant tot el que ja se fa i marcant noves pautes i objectius de cada etapa (pre-iniciació, iniciació, perfeccionament i rendiment).

D’aquesta manera se continua la tasca de formació interna dels entrenadors del club potenciant sempre la seva formació permanent per a que els jugadors millorin així també la seva formació en el seu dia a dia.

Les activitats per aquest dijous seran: partidet entre entrenadors al camp de futbol del Nou Camp, xerrada de formació a la sala de juntes i reunions del Nou Camp i sopar, activitats que sense cap dubte ajudaran a generar un bon ambient de feina entre tots els entrenadors que la temporada que ve estaran al club.

 

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.