Els Clubs ja saben el que els espera per part de la Seguretat Social

Resum: a partir del 30 de setembre, tothom haurà de passar per caixa.

Resum: a partir del 30 de setembre, tothom haurà de passar per caixa.

La Secretaria General de l’Esport ha enviat un comunicat a tots els clubs de futbol de Catalunya en el qual es reglamenten les directrius a seguir després de les diferents Inspeccions de Treball i Seguretat Social executades aquests últims mesos. Resum: a partir del 30 de setembre, tothom haurà de passar per caixa.

El secretari General de l’Esport, Iban Tibau, va recollir el testimoni dels clubs de Catalunya entorn de les diferents Inspeccions de Treball i Seguretat Social que estan duent a terme des de fa un temps i ja hi ha solució. De fet, Iban Tibau ha enviat un comunicat oficial a tots els clubs de Catalunya, inclosos els pertanyents a la Federació de Natació, en el qual es reglamenta el camí a seguir pels interessats de cara a regularitzar les cotitzacions.

El text, que es resumeix en un foli i mig molt clar, i al que ha tingut accés ‘Futbolcatalunya.com’, exposa el punt final al que ha arribat Secretaria al costat de les aportacions de la UFEC, Federació Catalana de Futbol i Natació. Inclou “a totes aquelles persones subjectes a una relació laboral amb els clubs” i especifica que aquí estan “esportistes, tècnics, monitors, recepcionistes, administratius, manteniment o similars”. És a dir: només es lliuren de la corresponent cotització aquells casos “en els quals només es reben quantitats en concepte de ‘despeses justificades’ i que es puguin enquadrar com a relacions d’amistat i/o benevolència” i els àrbitres ja que “la qualificació de la relació té caràcter administratiu i no laboral”.

A partir d’aquí arriba el moment de ‘moure fitxa’ per part dels clubs. No fa falta dir que aquelles entitats a les quals se’ls ha obert Expedient només els queda negociar la possible sanció i el seu pagament inclosa la pròpia Federació Catalana. Inspecció no obrirà cap cas més encara que els terminis estan marcats i alguna entitat pot presentar ‘Preconcurs de creditors’ la setmana vinent.

Futbolcatalunya.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.