Crónica 3ª Div.: Campos 1 – 0 Felanitx

TRES PUNTS PEL CAMPOS EN EL DERBI

El Campos vence por la mínima al Felanaitx

Alineaciones:

Campos: Antonio Mas, Antonio Roig, Miguel Fernandez, Jose Maria Gari, Jose M Sanchez, Alberto Cano, Antonio Vidal, Javier L Lirola, Bernat Fullana, Guillem P Nigorra y Antoni Bonet.

Sustituciones: Agustin M Najera por Antonio Vidal (min.46), Marc V Esteve por Antoni Bonet (min.70) y Nicolas Mercadal por Bernat Fullana (min.89)

Felanitx: Jose M Lorente, Bartolome Vidal, Alberto Perez, Jose A Barcelo, Pedro Alcolea, Daniel Algaba, Antonio Muñoz, Bartolome Sancho, Jesus Romera, Antonio A Peñaranda y Miquel Cladera.

Sustituciones: Cristofer Gonzalez por Daniel Algaba (min.50) y Francisco J Maimo por Bartolome Sancho (min.70)

Gol: 1-0 Lirola min. 43 de penalti

Árbitro: Antonio Reus Vidal. asistido por Carlos A. Garcia Sanchez y Jose Miguel Garcia Lozano.

Tarjetas: Guillem P Nigorra (amarilla, min 79) y Guillem P Nigorra (amarilla, min 89) para el Campos. Jose A Barcelo (amarilla, min 18), Antonio Muñoz (amarilla, min 33), Alberto Perez (amarilla, min 42), Pedro Alcolea (amarilla, min 56), Cristofer Gonzalez (amarilla, min 74) y Antonio Muñoz (amarilla, min 88) para el Felanitx.

 Comentario:

El CE Campos ha sumat tres punts molts importants en el derbi contra el Felanitx. El partit ha estat marcat, sobretot a la primera part, pel fort vent que ha fet avui a Campos.

Aquest fet ha provocat que a la primera part fou el Felanitx el que ha duit el pes del partit, sense tenir ocasions, només destacar-ne una, que ha aturat molt bé en Toni Mas. Tot i això ha estat el Campos el qui en el minut 43 s’ha avançat en el marcador aprofitant Javi Lirola un penal assenyalat per l’àrbitre.

Amb aquest resultat s’ha arribat al descans. A la segona part ja ha estat el Campos el que ha dominat més el partit, animat pel gol lograt en els darrers minuts de la primera part. Tot i això, el marcador no s’ha mogut, i ha estat en gran part, per culpa dels dos porters, tan Toni Mas com Josemi, que ho han aturat tot, ja que hi ha hagut un parell d’ocasions per a cada equip.

L’equip campaner ha reclamat un segon penal sobre Bernat Fullana però l’àrbitre no s’ha atrevit a pitar-lo.

Victòria final del CE Campos que ha vengut acompanyada de la notícia de la victòria de l’Alcudia a Santa Eulària que no permet a l’equip campaner pujar a la quarta posició i dependre en la darrera jornada de resultats de tercers per assolir el somni de jugar la lligueta d’ascens, sempre i quan el Campos guanyi el seu partit contra el Manacor.

 

 

 

CE Campos

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.