Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 0 – 2 CD Migjorn

jugada del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Santiago R Quevedo, Alvaro Rotger, Cristobal Galvez, Isaias Pons, Oscar Sintes, Zouhir Essounani, Juan Sola, Gabriel Llabres, Francesc Josep Ramos, Alberto Salvador y Elliot Galan.

Sustituciones: Bernardino Andres por Zouhir Essounani (min.65), Pedro Javier por Oscar Sintes (min.82) y Jose Cardona por Juan Sola (min.82)

CD Migjorn: Josep Maria, Ruben Febrer, Juan Sales, Adan Febrer, Juan Villalonga, Josep Sales, Emiliano Rodriguez, Noe Fernandez, Jose Pedro, Juan Timoner y Oscar Pons.

Sustituciones: Sergio Salleras por Noe Fernandez (min.58), Pedro Pons por Juan Villalonga (min.84) y Antonio Sales por Oscar Pons (min.87)

Goles: 0-1 Adan Febrer (min 60) y 0-2 Emiliano Rodriguez (min 89)

Árbitro: Ruben Fernandez Martinez. asistido por Julio Garcia Herreros y Daniel Mercadal Stevenson.

Tarjetas: Juan Sola (amarilla, min 44) y Isaias Pons (amarilla, min 60) para el CCE Sant Lluis. Oscar Pons (amarilla, min 63), Juan Sales (amarilla, min 78) y Adan Febrer (amarilla, min 89) para el CD Migjorn.

Comentario:

Molt respecte van tenir dos equips per la seva oponent en el partit disputat sota una incomoda pluja en què el CD Migjorn es va emportar els tres punts en dues urpades que van deixar sobre la lona a un CCE que com la resta de partits de la temporada va estar competint i amb opcions de victòria en tot moment.

Els d’Alfonso Rico volien seguir incomodant al CE Ferreries ia la UE Sami al capdamunt de la classificació però necessitaven vèncer a Ses Canaletes. Els verdiblancos van sortir a la trobada amb més ímpetu que els de Moyano que no es trobaven còmodes en els primers minuts del matx. La pluja feia poc vistós el partit encara que tots dos equips ho intentaven a vegades el joc directe era la millor solució per no arriscar la porteria pròpia.

La primera ocasió clara del partit va ser per als visitants quan Noè es va plantar sol davant Santi després d’una passada en profunditat de Badia però el meta local va aconseguir desbaratar el tir del davanter migjorner. Era el primer avís visitant en uns primers 15 minuts en què va estar molt millor que els locals.

Amb el pas del temps el partit es va igualar donat al fet que el CCE va aconseguir arrabassar-li per moments la pilota al seu rival donant-li més sentit al seu joc però sense perill per a la meta de Josep. No va ser fins al minut 39 quan els locals van gaudir de la primera oportunitat per avançar-se. Jugada individual d’Alberto per banda esquerra que aconsegueix arribar fins a la línia de fons per fer una passada enrere per l’arribada d’un company però Elliot cop malament la pilota desaprofitant la gran jugada del seu company. Amb poques oportunitats però en un partit entretingut el descans servia per donar una pausa necessària.

L’inici de la segona part va ser un calc de la primera, els de Rico més atrevits i necessitats i els locals conscients que la seva fortalesa defensiva i la seva qualitat ofensiva podien donar-los la victòria. Llonga va gaudir de la primera oportunitat per als verdiblancos en el segon acte després de recollir el rebuig d’una falta lateral manant la pilota fora per poc després engatillar un fort xut que va marxar a la dreta de Santi.

Els de Moyano seguien abocant el seu joc per la banda esquerra on un actiu Alberto portava profunditat i feia treballar la defensa migjornera. Però quan els locals semblaven tornar a agafar les regnes del partit va arribar el gol migjorner.

Jugada ben portada per Llonga i Badia que aconsegueix desbaratar la defensa blava, la pilota queda per a l’arribada d’Adam que des d’uns 20 metres colpeja amb força una pilota que impacta en Álvaro que sense voler desvia l’esfèrica cap al costat contrari on es llançava Santi introduint-se en la seva porteria i avançant als de Rico.

Va ser una gerra d’aigua freda, una altra vegada la sort els donava l’esquena als nois de Moyano que no van acusar el cop sinó que tot el contrari, els estímul per buscar primer l’empat i després la victòria. Després del gol d’Adam, van arribar els millors minuts ofensius dels locals. Primer Elliot després d’una triangulació entre Bili, Dino i ell gaudia de l’opció d’empatar però el seu xut va ser massa tou. Ja en el 77 una bona jugada per banda esquerra d’Elliot amb centre per a la rematada de cap de Dino però Jose Pedro molt atent excepte als seus. L’empat semblava a prop i el tècnic local va posar tota la carn a la graella en els últims 10 minuts, trec a un defensa per donar entrada a un altre home en la rematada. El setge local era constant i només el perill de les possibles contres era l’arma dels de Rico. Al 86 després d’un altre centre d’Elliot des de l’esquerra era rematat per Marc però de nou Jose Pedro atallava la rematada.

Però tot es va tancar en el 89. Servei de córner botat per Adam a l’interior de l’àrea, Santi no encerta en la seva sortida i Emi només al segon pal remata i sentencia un partit que semblava abocat a l’empat.

Els visitants ho van celebrar amb l’efusivitat lògica per la importància per a ells dels tres punts i els de Moyano van marxar satisfets però derrotats en un nou partit en què el rival castiga amb massa duresa els esforços blaus.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.