Crónica Benjamines Menorca F-8-lliga (3a Reg.): CCE Sant LluÍs «B» 5 – 1 MENORCA AT del MENORCA

imagen del partido

CCE Sant LluÍs «B»: Adria Ferragut, Javier Ortiz, Karlos Jimenez, David Muñoz, Pau Gomila, Jaume Andreu, Josep Bondia y Nil Anglada.

También jugaron: Albert Olives, Arnau Orfila, Borja Pons y Miquel Orfila

MENORCA AT del MENORCA: Hugo Lopez, Marc Vidal, Arnau Sintes, Miguel Pons, Antonio Gomila, Miquel Moya, Jordi Fortuny y Alex Sintes.

También jugaron: Alexis Carbonero, Marc Reynes, Borja Sans y Lluis Junyent

Goles: 1-0 Javier Ortiz (min 4), 2-0 Javier Ortiz (min 8), 3-0 David Muñoz (min 16), 3-1 Arnau Sintes (min 21), 4-1 Javier Ortiz (min 42) y 5-1 Adria Ferragut (min 46)

Árbitro: David De Gea Garcia.

Quarta victòria consecutiva per al Benjamí B de Toyo i no és per casualitat. La ratxa de resultats ve precedida d’un continu creixement d’uns nois que per la seva curta edat són capaços d’aprendre dia rere dia i amb una atenció i ganes de seguir millorant excel · lent.

És per això que cada trobada intenten i aconsegueixen en ocasions accions noves. En el cas de l’últim partit la gran millora en les basculacions defensives va ser evident. El treball de les últimes setmanes arribo al partit, amb una forta defensa i enteniment del joc el resultat del seu treball va ser de deu.

El partit va tenir un primer quart en què el CCE es va posar per davant ben aviat. Era la primera jugada i després d’un córner, Adrià de nou com en un parell de setmanes anteriors aconseguia avançar el seu equip de gol olímpic. Un bell gol molt difícil d’aconseguir i més de repetir. El gol donava animo els seus que aconseguien el 2-0 amb un gol de David després d’un excel · lent passada en profunditat de Javi. Més terra pel mig i més ànim.

Amb la moral pels núvols els de Toyo jugaven els millors minuts de la temporada, cap fred per treure la pilota jugada des del darrere i encert ofensiu. Javi amb un potent xut des de fora de l’àrea posava el 3-0 encara en el primer quart. Però els maonesos no havien dit la seva última paraula. Arnau per part blaugrana reduïa distàncies i ficava als seus en el partit amb molt per jugar.

El segon quart va ser de control lluiser però sense ocasions clares per a cap dels dos oponents.

La tornada de vestidors va millor als visitants que anaven arribant cada vegada més però el CCE molt ben plantat evitava que els blaugranes reduïssin diferències.

Al minut d’iniciar l’últim quart, una jugada de tiralínies entre Pau i Javi deixava a aquest últim sol davant la porteria maonesa aconseguint batre Hug de fort xut creuat. El 4-1 posava ja molt costa amunt el partit als de Tomeu que no van abaixar els braços però es van trobar amb un nou gol de Javi que ja deixava el partit tancat amb el 5-1.