TRES PUNTS MOLTS IMPORTANTS

El Campos vence por la mínima al Mercadal

Campos: Toni Mas, Toni Roig, Fernández, Garí, José, Toni Vidal(Cano, min, 58), Bernat, Lirola, Marc, Nigorra y Bonet (Edwin, min. 72).

Mercadal: Barceló, Janer (Pons, min. 78), Coll, Óscar, David, Seguí, Melià, Javi (Sergi, min. 85), Camps (Manuel, min. 85), Márquez y Robert.

Goles: 0-1 min. 23; Márquez. 1-1, min. 51; Lirola de penalti. 2-1 min. 64; Marc.

Árbitro: García Ferrer. Bien. TA T. amarillas: A los locales Vidal, Bonet y Fernández; y a los visitantes Robert, Janer, David, Manuel.

Tarjetas: T. rojas: Al visitante Óscar (min. 59) por doble amonestación.

más tarde comentario

El CE Campos ha sumat tres punts importantíssims amb una victòria per dos gols a un contra el Mercadal.

El partit s’ha complicat per l’equip campaner, ja que ha hagut de remontar un gol inicial del Mercadal que ha aprofitat una pilota aturada per avançar-se. Cal dir que el Campos havia sortit bé al partit i que havia disposat de dues ocasions de Marc i Toni Bonet abans del gol menorquí. Amb resultat de zero a un s’ha arribat al descans.

El Campos ha sortit a per totes en la segona part i fruit d’això, als cinc minuts ha arribat l’empat a un de Javi Lirola transformant un penal assenyalat per l’àrbitre i que a més ha suposat la segona targeta groga per Oscar Galmés.

L’equip local no ha afluixat i ha seguit pitjant fins que al mminut 64 Marc Esteva ha marcat el dos a un amb un xut des del frontal de l’àrea superant la sortida del porter visitant.

Després de rebre el segon gol, el Mercadal s’ha estirat per intentar marcar l’empat però no ha gaudit de cap ocasió clara per fer-ho.

En definitiva, victòria del Campos que l’apropa una mica més al somni de jugar la lligueta d’ascens i que el mantén una setmana més en quarta posició superant per un punt a l’Alcúdia. El cap de setmana que ve es desplaça a Lloseta.