Crónica Infantiles Menorca Lliga (2a REG- ANY00): CCE Sant Lluis 3 – 1 UD Seislan/udm

imagen del partido

CCE Sant Lluis: Antonio Manuel Pachon, Lev Santiago Bagur, Joan Marc Venegas, Carlos Pons, Alex Arcos, Xavier Sintes, Joaquin Guarino, Joan Pons, Raul Previ, Ricardo Carreras y Joan Sintes.

Sustituciones: Hugo Fernandez por Ricardo Carreras (min.41), Victor Gomila por Joan Sintes (min.44), Oliver Pons por Xavier Sintes (min.50), Iker Jimenez por Alex Arcos (min.55) y Victor Cicuendez por (min.65)

UD Seislan/udm: Manel Ligero, Sergi Fuxa De La Torre, Juan Catchot, Enrique Sebastian, David Perez, Eric Armisen, Javier Molina, Hugo Fernandez, Marco Cano, Marc Sintes y Antonio Segui.

Sustituciones: Alvaro Camps por David Perez (min.47), Francisco Catchot por Juan Catchot (min.55) y Horatiu Teofil por Sergi Fuxa De La Torre (min.62)

Goles: 1-0 Joan Pons (min 8), 1-1 Marc Sintes (min 10), 2-1 Raul Previ (min 29) y 3-1 Victor Gomila (min 73)

Árbitro: Antonio Gomez Varo.

Segueix creixent a passos agegantats el conjunt Infantil de Felip i Lluís que es troba en el millor moment de la temporada rendint a gran nivell i posant tot el treballat en pràctica.

El seu partit davant la UD Seislán va ser una mostra més del que són capaços aquests nois. Tot i comptar amb les baixes de Mateu, Isma i Benja el quadre lluiser no acuso les baixes i els seus companys que van tenir l’oportunitat de disputar més minuts van rendir de forma sensacional.

Molt aviat es van avançar els locals al marcador, amb un gol de Joan Pons als vuit minuts que va definir a la perfecció aconseguint batre el meta Manel. Poc dur l’alegria als blaus que van veure com els maonesos aconseguien posar de nou la igualada en el lluminós en el minut 11 amb un gol de Sintes que posava el 1-1.

Els locals portaven clarament li pes del partit, pressionant molt bé la sortida de pilota unionista cosa que feia que tot just gaudissin de problemes defensius. En atac els locals ho brodaven i mecanitzaven seves accions ofensives tan treballades durant tot l’any.

Amb dos a un, després d’un nou gol de Raúl a la vora del descans es va arribar a la mitja part amb tot per decidir. Van sortir amb força els locals, gaudint de les primeres ocasions, Raúl en un parell de situacions va poder posar més terra pel mig però els errors davant el gol no donaven l’avantatge definitiva als de Felip.

Amb poc encert ofensiu per decantar definitivament la balança a favor seu els canvis atorgar frescor als locals que seguien realitzant una gran tasca defensiva en camp aliè que no feia perillar el resultat. Però faltava rematar la trobada i ho van aconseguir en el 73 amb un gol obra de Gomila que deixava els tres punts a Ses Canaletes.

Nova victòria i nous tres punts que reconforten als jugadors i al cos tècnic en el seu treball setmanal.