Tot apunt per al 2º Biosport Fut

Presentación Torneo Biosport Fut

Després de tants mesos de preparació i molta feina el Torneig Biosport Fut ja és aquí. Els propers dies 28, 29 i 30 de març se celebrarà, per segon any consecutiu, aquest interessant Torneig que en l’edició passada va ser de categoria Aleví F-7 però que aquest any presenta la novetat de la participació d’equips de categoria Benjamí F- 8.

València CF, RCD Mallorca, RCD Espanyol, Sporting Illa de Menorca, Dosa CF, CE Mercadal i CCE Sant Lluís seran els equips en categoria Aleví i Benjamí a més de CE Alaior, UE Sami i CD Menorca que només ho faran en la categoria menor. Una gran oportunitat per als jugadors menorquins de tots els equips d’afrontar les possibles noves estrelles del futbol nacional.

Aquest matí ha estat presentat de manera oficial la II edició del Torneig a la seu del Consell Insular de Menorca amb la presència de Juanjo Pons, conseller d’Esports del CIM, Cristóbal Coll, alcalde de Sant Lluís, Lluís Arjona, Regidor d’Esports de l’ Ajuntament des Mercadal, Virgili Juaneda president de la comarcal de la FFIB i Toni Capó, Gerent de Biosport. En ella, totes les parts s’han mostrat molt satisfetes per l’acceptació del Torneig per part de tots els patrocinadors, jugadors, pares i Clubs implicats destacant la importància que té per a l’illa poder barrejar l’esport amb el turisme, així també van valorar molt positivament l’oportunitat que se’ls presenta als nois participants de gaudir d’uns dies d’una nova experiència enriquidora per a tots.

Aquest dijous comença la festa del futbol al Municipal de Ses Canaletes, amb la benvinguda i presentació de tots els equips. L’acte començarà a les 9.30 h. amb la desfilada de tots els participants ia les 10.30 h. es donarà l’inici dels primers partits.

L’acte de cloenda tindrà lloc dissabte al Municipal de Sant Martí que albergarà les finals de les dues categories així com també la resta de partits que tanquessin aquesta II edició del Biosport Fut.

L’organització ha posat a disposició de tots els participants la pàgina web, www.biosportmenorca.com, per poder consultar els horaris i resultats de les trobades més de la informació de tots els participants i les seus del Torneig.

Està tot a punt només falta que comenci a rodar la pilota. Preparats, llestos ….

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.