Crónica 1ª Reg.: Binissalem «B» 2 – 1 Sant Jordi

El Binissalem B

Alineaciones:

Binissalem «B»: Joaquin Llabres, Ramon M Mondejar, Fernando J Rey, Miguel Gomez, Sebastia Riutort, Jaume Moya, Juan Moya, Jose Manuel Pedrosa, Juan A Villalonga, Bartomeu Cabrer y Jaime Vachiano.

Sustituciones: Miquel Simonet por Juan Moya (min.45), Angel Segura por Bartomeu Cabrer (min.62), Guillem M Pou por (min.62) y Angel Jaume por Miguel Gomez (min.82)

Sant Jordi: Cristobal Bordoy, John A Corrales, Miguel Gonzalez, Adrian Bosch, Gregorio A Ferrer, Juan P Mas, Alex Planas, Juan C Vivo, Raul Alba, Francesc Barcelo y Joan Vadell.

Sustituciones: Daniel Quetglas por Alex Planas (min.52), Raul Gil por Miguel Gonzalez (min.74), Miguel A Barrado por Juan P Mas (min.74) y Alejandro Jaen por Adrian Bosch (min.77)

Goles: 1-0 Jaume Moya (min 23) y 1-1 Miquel Simonet (min 71)

Árbitro: Santiago Verger Verdera. asistido por Jordi Moll Lopez y Joan Miguel Ruiz Canamero.

Tarjetas: Bartomeu Cabrer (amarilla, min 18), Ramon M Mondejar (amarilla, min 41), Jaime Vachiano (amarilla, min 45), Isaac Rodriguez (amarilla, min 60), Angel Segura (amarilla, min 66), Guillem M Pou (amarilla, min 70), Miquel Simonet (amarilla, min 82) y Fernando J Rey (amarilla, min 90) para el Binissalem «B». Juan P Mas (amarilla, min 16), Joan Vadell (amarilla, min 29), Francesc Barcelo (amarilla, min 41), Miguel Gonzalez (amarilla, min 43), Francesc Barcelo (amarilla, min 51), Daniel Quetglas (amarilla, min 74) y John A Corrales (roja, min 90) para el Sant Jordi.

Comentario:

En la vint-i-vuitena jornada de lliga de la Primera Regional el Sant Jordi visita el Miquel Pons, Camp Municipal del Binissalem “B”.

El Sant Jordi ocupa la dissetena posició en la classificació, i venia d’una mala ratxa de resultats, perdent enfrontaments directes contra equips de la part baixa, i sumant molt pocs punts des de que ha començat la segona volta. Necessitava els punts per no complicar-se la vida. L’equip presentava baixes per sanció en la defensa, així John Corrales substituïa Manel Garau al lateral, i Gregorio Ferrer a Montserrat Matas al centre de la defensa. Els acompanyaven Miguel González al lateral i Joan Mas com a central. Al doble pivot Joan Vadell i Juan Vivo, tres mitges-puntes, Francesc Barceló, Alex Planas i el falaguer Gabriel Gelabert, i a la punt el Capità Raul Alba.

El Binissalem “B” ocupava la segona posició, prové d’uns resultats bastant irregulars, no perd partits, molts d’empats però continua en la lluita per pujar a Preferent. L’equip presentava variants i donaria descans a certs jugadors per l’important partit contra el Port de Sóller la següent jornada. La porteria seria custodiada per Jaume Vachiano, amb línea de quatre formada per Jaume Moyà, Joan Toni Villalonga, Nando Rey i Ramon Mondéjar. El doble pivot per Sebastià Riutort i Joan Moyà, bandes per Jose Pedrosa i Barto Cabrer, mitja-punta per Joaquin Llabrés i en la davantera Miguel Gómez. David Pérez i Ferran Alzamora eren baixa per sanció, Biel Oliver per decisió tècnica i Jose Campos per lesió.

El Sant Jordi disposaria un equip replegat i molt intens, entrant fort a cada pilota, en canvi el Binissalem sortiria jugant i posant pilotes canviades de banda a darrera de la defensa, aprofitant la velocitat dels extrems i les segones jugades que aportaria Miguel Gómez.

La primera part es va succeir sense gaires ocasions de gol fins a l’arribada del gol, al minut 23. La jugada del gol arriba a pilota aturada. En un córner tret al primer pal, des de la banda esquerra de la porteria del Sant Jordi, Sebastià Riutort la torna a Joan Moyà que la posa una altra vegada dins l’àrea, Miguel Gómez aconsegueix rematar però desviat i Jaume Moyà la recull i forçat es tira a terra i fluixeta fica la pilota entre els tres pals.

Després del gol el Sant Jordi seguiria jugant igual, intentant aprofitar qualsevol errada de la defensa, o algun xut des de lluny. La primera ocasió vendria a les acaballes de la primera part, quan Miguel González realitza una jugada personal per damunt la línea de porteria en banda dreta, aconseguint xutar, però Vachiano trauria segur abaix treuria en una molt bona estirada. En la jugada següent, en contraatac Barto Cabrer desborda i posa una assistència a Miguel Gómez que havia marcat la passada, es regateja el porter, que surt a la desesperada, però no defineix bé. Hi havia tres jugadors visitants davall els tres pals i Miguel s’havia escorat massa.

Al darrer minut de la primera part l’àrbitre xiula el penal que seria l’empat pel Sant Jordi. En el primer córner visitant la defensa no aconsegueix rebutjar la pilota i un jugador del Sant Jordi cau davant Jaume Vachiano i es pita el penal. Raul Alba marca amb molta qualitat ajustat al pal esquerra de la porteria.

La segona part estaria marcada pels cavis en atac aportats pel Binissalem i l’expulsió, al minut 51 de Francesc Barceló. El Sant Jordi intentaria sortir al contraatac i el Binissalem aprofitar els jugadors frescos i les jugades individuals de Miquel Simonet. Al minut 71 el Binissalem aconsegueix el gol de la victòria. Jaume Moyà treu de banda al punt de penal, la defensa visitant es desajusta, surt el porter per treure la pilota de l’àrea, però Miguel Gómez la guanya es produeix un rebuig que cau a Miquel Simonet que des del punt de penal engalta i dona el segon gol i la victòria al conjunt local.

Al minut 90 el Sant Jordi es quedaria en 9, després de que John Corrales tragués una pilota que entrava amb les mans. El penal no el podria materialitzar Joan Toni Villalonga, que veuria com Cristobal Bordoy li guanyaria la partida en una bona estirada.

La darrera jugada seria pel Sant Jordi en una falta a la frontal, un pel escorada a l’esquerra de Vachiano. Tot l’equip visitant pujaria a rematar fins i tot el porter, però Raul Alba ho prova directa però centrada i fluixeta a les mans de Jaume Vachiano.

El Binissalem “B” després dels resultats de la jornada 28 es situaria líder en solitari, amb un partit menys. En canvi el Sant Jordi haurà de fer el cap viu si no vol sofrir.

La següent jornada el Sant Jordi rep el Son Cladera, tercer classificat hi ho tendrà difícil per sumar, per la seva banda el Binissalem “B” visita el segon classificat, el Port de Sóller, sent sens dubte el partit de la jornada.

TV para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.