Crónica Cadetes Menorca Lliga: CCE Sant Lluis 1 – 4 At Villacarlos

CCE Sant Lluis: Francisco Javier Garcia, Alex Gonzalez, Adria Torres, Lluis Busutil, Joaquin Tuduri, Pau Fortuny, Oscar Moreno, Jordi Bosch, Guillem Sintes, Marti Isern y Xavier Olives.

Sustituciones: DamiÀ Vinent por Alex Gonzalez (min.50), Eric Victory por Oscar Moreno (min.52), David Morente por Marti Isern (min.59) y Sergi Olives por Jordi Bosch (min.59)

At Villacarlos: Daniel Camacho, Manel Triay, Jordi Enseñat, Rafel Pons, Jefferson Echeverri, Raul Pons, Samuel Olives, Marc Sanchez, Stiward Leandro, Joan Mus y Xisco Pallicer.

Sustituciones: Lluis Pallicer por Daniel Camacho (min.17), Pedro Cardona por Joan Mus (min.41), Renso German por Xisco Pallicer (min.41) y Adrian Orfila por Stiward Leandro (min.50)

Goles: 0-1 Raul Pons (min 28), 0-2 Raul Pons (min 32), 0-3 Raul Pons (min 57), 1-3 Joaquin Tuduri (min 66) y 1-4 Raul Pons (min 79)

Árbitro: Julio Garcia Herreros.

Tarjetas:Pau Fortuny (amarilla, min 39) y Joaquin Tuduri (amarilla, min 54) para el CCE Sant Lluis.

Passar el líder per Ses Canaletes com un autèntic vendaval, 1-4 a favor de l’At. Villacarlos que es jugava molt més que el CCE en l’antepenúltima jornada de Lliga on els locals van poder aguantar la trobada als grocs durant els primers 28 minuts.

La qualitat groga era evident però no per això els locals no ho van intentar. Amb el primer gol de Raúl en el 28 es va acabar l’aguant local que veia que el 0-1 era una realitat. El gol dels visitants era just premi segons sembla fins ara però el 0-2, 4 minuts després, era massa càstig seguit per als de Ses Canaletes.

Amb la diferència al marcador a favor dels grocs, el pas per vestidors va ser per agafar forces pel gran desgast dels primers 40 minuts.

Amb la confiança de poder espantar als visitants van sortir els nois d’Adrià però al poc temps es van trobar de nou amb una nova gol de Raúl que amb el seu tercer gol posava en clar avantatge al seu equip. Va semblar reaccionar el conjunt local amb el gol de Quimi als 66 minuts però va ser un pur miratge, el quart gol al seu compte particular de Raúl donava en orris qualsevol possibilitat de reacció.

El partit era clarament groc però els locals no van donar el seu braç a tòrcer amb facilitat, quan un dóna el millor de si mateix i el rival et supera cal anar a casa tranquils.