Pina i Tissone visiten les escoles socials de la Fundació del RCD Mallorca

Pina i Tissone visiten les escoles socials de la Fundació del RCD Mallorca
Els jugadors de la primera plantilla del RCD Mallorca, Tomás Pina i Fernando Tissone han col·laborat avui horabaixa amb les diverses activitats que es desenvolupen en el marc del programa social Juguis on Juguis, guanyes! que la Fundació Reial Mallorca desenvolupa des de l’any 2011 a les diferents barriades de Palma i que compta amb la col·laboració de l’àrea de Benestar Social, Immigració i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palma. En aquesta ocasió, Pina i Tissone han visitat les instal·lacions del poliesportiu de Sant Ferran on han compartit temps de xerrada i joc amb tots els participants.

Fins a un total de 8 barriades de Palma participen en aquest programa social dirigit a menors adolescents i joves d’entre 14 i 21 anys. Amb aquesta iniciativa, des de la Fundació Reial Mallorca s’intenta promoure la intervenció a l’àmbit comunitari com acció preventiva i també l’oci saludable entre els adolescents i utilitzar el futbol com a mitjà integrador i d’aprenentatge de valors i habilitats socials. Així mateix, s’ofereix un espai d’oci alternatiu i gratuït a tots els joves al mateix temps que també se’ls facilita la pràctica esportiva sense oblidar la cultura mallorquinista que transmeten les visites de tots els futbolistes del conjunt vermellenc.

RCDM

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.