Crónica Juveniles Menorca Lliga: CCE Sant Lluis 1 – 0 CE Alaior

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Alex Sintes, Dario Victory, Ismael Segui, Jordi Rotger, Jose Esteban Suarez, Issa Abolukacem, Abdelhafid Bennaceur, Sergio Castillo, Antoni Vinent y Antonio Sanchez.

Sustituciones: Miguel Gomila por Sergio Castillo (min.45), Jose Miguel por Jordi Rotger (min.56), Sergi Perez por Alex Sintes (min.56), Amine Khayat por Dario Victory (min.72) y Santiago Romero por Issa Abolukacem (min.82)

CE Alaior: David Mir, Antonio Piris, Marti Sintes, Alex Perez, Claudio Dorin, Pedro Alberto, Marcel Alzina, Ramon Verdu, Ferran Melia, Oscar Coll y Victor Gomila.

Sustituciones: Miquel Gomila por Oscar Coll (min.50), David Orfila por Ferran Melia (min.57) y Lucas Viladomiu por Ramon Verdu (min.57)

Goles: 1-0 Issa Abolukacem (min 65)

Árbitro: Pedro Jose Manzano Martinez.

Tarjetas: Abdelhafid Bennaceur (amarilla, min 33), Dario Victory (amarilla, min 75) y Miguel Gomila (amarilla, min 78) para el CCE Sant Lluis. David Mir (amarilla, min 37) para el CE Alaior.

Comentario:

Es tancava la primera volta de la Lliga Juvenil a Ses Canaletes amb la visita del CE Alaior que arribava al Municipal lluiser amb només dos punts en el seu marcador classificatori però que havia de plantar cara als de Pedro com així havia passat en el partit de Copa que els va enfrontar anteriorment.

Venien els lluisers de caure derrotats en la jornada anterior davant l’Sporting Mahonés en un partit per oblidar per als lluisers que van realitzar el pitjor partit de la temporada en la seva visita a Bintaufa. Els locals van sortir amb ganes per deixar enrere el partit de la setmana anterior i donar una nova alenada d’aire fresc a la seva moral.

Els primers minuts del partit van ser com s’esperaven, els locals portant la iniciativa i els visitants molt ben plantats sobre el verd i intentant sortir a la contra per aprofitar les seves ocasions al màxim.

Molt migcampisme sense profunditat en els primers minuts en què poc a poc anaven a repartir-se els papers entre els dos conjunts. Els locals amb unes bandes molt obertes i hàbils anaven arribant amb relatiu perill a la meta de Verdú. Un xut als núvols de Vinent i la baralla constant de Sánchez i Issa en atac eren el màxim que van aconseguir els locals a la primera part.

Els d’Andreu anaven traient aigua constantment i buscaven les ràpides sortides amb un lluitador Alzina al centre del camp que era del millor del seu equip. La defensa blavosa, intel · ligent en el seu treball, aconseguia tallar les envestides albinegras amb rapidesa i col · locació.

Després del descans, els papers van seguir sent els mateixos. Els locals bolcats però sense gran perill fins al minut 65 quan Issa aconseguia obrir la llauna i posar als de Pedro per davant en el marcador. Era el primer pas que havien de aconseguir els locals per aconseguir la victòria, a partir d’aquest moment tocava màxima concentració en defensa i seguir portant la batuta del partit per evitar que el rival es fes gran.

Van entendre els locals que amb la pilota als peus el perill visitant seria pràcticament nul. Entre Hafid, Vinent, Suárez i la mobilitat de Sánchez i Issa en atac el treball s’estava realitzant amb èxit. El porter local no va tenir treball i l’ordenada defensa blava feia la resta.

La victòria era a prop i tocava tancar el partit com més aviat per evitar patiments d’última hora, però el seu rival volia seguir en el partit el màxim de temps possible. Ho van aconseguir els albinegres que fins a l’últim minut van tenir opcions. La victòria es va quedar a casa i es tancava la primera volta amb una bona segona posició amb tota una volta encara per davant.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.