Crónica Cadetes Menorca Lliga: CCE Sant Lluis 0 – 3 Dosa Cf

CCE Sant Lluis: Francisco Javier Garcia, Alex Gonzalez, Adria Torres, Joaquin Tuduri, Lluis Busutil, Pau Fortuny, Oscar Moreno, Raul Previ, Eric Victory, Jordi Bosch y Xavier Olives.

Sustituciones: David Morente por Raul Previ (min.40), Guillem Sintes por Eric Victory (min.40), Ismael Ruiz por Alex Gonzalez (min.55), DamiÀ Vinent por Lluis Busutil (min.62) y Sergi Olives por Pau Fortuny (min.65)

Dosa Cf: Rafael Perez, Cristian Villalonga, Guillem Florit, Marcos Rodriguez, Antonio Pons, David Grabiel, Ignasi Zornoza, Joan Coll, Joan Coll, Joan Segui y Ivan Salord.

Sustituciones: Sebastian Enrique por Guillem Florit (min.50), Ivan Camilo por Joan Coll (min.50), Daniel Hurtado por David Grabiel (min.53), Joan Ignasi por Joan Segui (min.55) y Borja Soler por Rafael Perez (min.62)

Goles: 0-1 Joan Coll (min 22), 0-2 David Grabiel Piedrabuena Coll (min 33) y 0-3 Joan Coll (min 40)

Árbitro: Antonio Gomez Varo.

Tarjetas: Lluis Busutil (amarilla, min 21) y David Morente (amarilla, min 72) para el CCE Sant Lluis. Joan Ignasi (amarilla, min 82) para el Dosa Cf.

És l’equip Cadet un grup que dóna tot de si però que es troba cada vegada amb més handicaps que els impedeix demostrar l’equip que realment és. Plantilla curta reforçada amb 6 infantils, amb un jugador actuant de porter des de l’inici de temporada, lesions … difícil poder competir així, encara que la seva fortalesa mental els porta a donar molt més del que els resultats diuen.

Els visitants es van anar al descans amb un contundent marcador de 0-3 en 15 minuts d’encert que van deixar sense poder de reacció al quadre d’Adriano encara que ho van intentar. En diferents accions aïllades, Coll, Piedrabuena i de nou Coll van posar la diferència en l’electrònic.

La segona part va ser idèntica que la primera, els blaus dominant el ritme del partit i els visitants acostant de manera esporàdica però amb perill a la porteria de Fran. Van tenir opcions els locals de retallar distàncies, Busu de falta va poder posar una mica de suspens a la trobada encara que el seu llançament de falta va marxar fora i Morente poc després comandament la pilota als núvols en una rematada des àrea petita després d’un excel · lent centre d’Oscar des de la dreta.

En general, bon partit del CCE. Els que van sortir d’inici van fer una tasca encomiable i els jugadors que van entrar amb el partit ja començat no van baixar el nivell de l’equip en cap moment demostrant que qualsevol pot ser partícip dels èxits d’aquest grup.