Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. E): Petra 5 – 5 Sant Jordi

Petra: Gabriel Font, Rafel Ferra, Aldrin Mauricio Loayza, Miquel Bauza, Guillem Castello, Albert Sastre, Francesc Vicens, Antoni Riera, Francesc Munar, Joan Alomar y Miquel Riera.

Sustituciones: Antoni Bauza por Albert Sastre (min.40) y Mateu Salom por Rafel Ferra (min.45)

Sant Jordi: Joan M Catala, Gabriel Ramis, Miquel A Piza, Francesc Sugrañes, Sebastia Sugrañes, Marc Bonet, Alberto Pastor, Antoni Gual, Antonio M Cadiz y Lleonard Ortega.

Sustituciones: Adil Zammou por Gabriel Ramis (min.29) y Angel Carmany por Lleonard Ortega (min.47)

Goles: 0-1 Antonio M Cadiz Fernandez (min 12), 1-1 Antoni Riera (min 25), 2-1 Joan Alomar (min 29), 2-2 Antonio M Cadiz Fernandez (min 36), 2-3 Marc Bonet (min 43), 3-3 Antoni Bauza (min 50), 3-4 Marc Bonet (min 55), 4-4 Antoni Bauza (min 56), 5-4 Miquel Riera (min 60) y 5-5 Sebastia Sugrañes (min 69)

Árbitro: Carlos Dominguez Jerez.

Tarjetas: Miquel Riera (amarilla, min 47), Guillem Castello (amarilla, min 62) y Guillem Castello (amarilla, min 69) para el Petra. Antonio M Cadiz (amarilla, min 38) para el Sant Jordi.

El Sant Jordi ha aconseguit endur-sen 1 puntet de Petra amb molt de mèrit. Especialment si tenim en compte que desde el minut 25 han jugat amb 10 per l’expulsió d’un dels centrals. La falta que ha provocat aquesta situació ha sigut molt protestada per la banqueta visitant. Abans d’acabar la primera meitat els de Petra han aconseguit posar-se per davant en el marcador, remontant el gol que havia aconseguit el Sant Jordi de falta directa, tot i no jugar en cap moment com ens tenen acostumats aquesta temporada.

Just començar el segon temps, els de Sant Jordi han igualat novament l’encontra. El dia negat que tenien els jugadors locals i en especial el mig camp junt amb les ganes que hi ha posat els visitants han provocat que al minut 43 s’avancessin al marcador per segon cop. A partir d’aquí i durant 10minuts els de Petra han despertat i en deu minuts han remuntat fins al 5-3. Però els de Joan Garau no estaven disposats a anar-sen de buit i amb empenta i alguna decisió discutible de l’arbitra han lluitat fins a aconseguir el definitiu 5-5. Cal dir que l’equip local no podia comptar avui en cap dels seus porters i la posició l’ha haguda de defensar un jugador de camp que ha fet el que ha pogut.